4 oktober 2004
Hyundai Getz

Hyundai Getz

Tijdelijk leverbaar: Hyundai Getz Young

Autozine
4 oktober 2004 | Hyundai lanceert met de Getz Young een speciaal geprijsde uitvoering van de Getz. De driedeurs Getz Young is er voor 9.995 euro. De uitrusting bestaat uit onder meer over ABS, centrale portiervergrendeling en een in delen neerklapbare achterbank. Er zijn tweehonderd exemplaren van deze voordelige Hyundai beschikbaar.
AutoCoach

De Getz is een van de succesvolste Hyundai's. Het design, het rijgedrag en de royale binnenruimte dragen bij aan zijn groeiende reputatie.

Hyundai Getz

Voor comfort en rijgemak beschikt de Getz Young over een uitrusting met onder meer stuurbekrachtiging, een in hoogte verstelbaar stuur, elektrisch bedienbare ramen, centrale portiervergrendeling, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een in delen neerklapbare achterbank. Daarmee is de Getz Young een complete auto voor een prijs onder de tienduizend euro. Bovendien biedt hij veel veiligheidsvoorzieningen, zoals ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD), twee airbags en gordelspanners voor met drukbegrenzers.

Voor de aandrijving zorgt Hyundai's 1.1 liter viercilinder. Die levert 46,4 kW/63 pk. De Getz Young 1.1i staat voor 9.995 euro in de prijslijst. De vijfdeursuitvoering kost 10.495 euro. Beide versies zijn in beperkte oplage van 200 stuks leverbaar.

Hyundai Getz
Dutchlease
Hyundai lanceert de Getz SportHyundai lanceert de Getz Sport
20 november 2007
Hyundai lanceert de Getz CrossHyundai lanceert de Getz Cross
4 september 2006
Lager verbruik voor Hyundai Getz CRDiLager verbruik voor Hyundai Getz CRDi
9 juli 2004
Chic actiemodel van Hyundai GetzChic actiemodel van Hyundai Getz
11 juli 2003
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum