11 juli 2003
Hyundai Getz

Hyundai Getz

Chic actiemodel van Hyundai Getz

Autozine
11 juli 2003 | De Hyundai Getz gaat de komende tijd op chic. Letterlijk welteverstaan, want het actiemodel 'Chic' is een compacte auto met een uitrustingsniveau dat vele klassen hoger ligt.
AutoCoach

Een pakket accessoires geeft de Getz volgens de makers de ambiance van een kleine limousine. Verwarmbare buitenspiegels bijvoorbeeld zijn nog lang geen gemeengoed. De Getz Chic heeft ze. Maar deze uitvoering heeft nog meer in zijn mars. Lederen bekleding van het stuurwiel en de pookknop bijvoorbeeld, die het interieur extra cachet geeft. Maar ook een lendensteun op de bestuurdersstoel, waardoor het lichaam betere ondersteuning krijgt. Tweeters zorgen voor een beter geluid van de audio-installatie en natuurlijk zijn in deze meest luxe Getz ook de achterramen elektrisch te bedienen. Dankzij de afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling is de auto gemakkelijk af te sluiten. De Getz is ook voorzien van een boordcomputer met dagteller die de buitentemperatuur, het gemiddelde verbruik en de nog af te leggen afstand totdat de tank leeg is aangeeft. Wat kopers niet zien maar wel merken, is het ABS-remsysteem. Om de auto ook uiterlijk een onderscheid mee te geven, is de Chic-uitvoering leverbaar in twee metallic lakken: Clean Silver en Celadon Blue.

Hyundai Getz

Inclusief de metallic lak vertegenwoordigt het Chic-pakket een waarde van 2200 euro. Snelle kopers kunnen flink profiteren, want op deze bijzondere Getz wordt hiervan 1.200 euro doorberekend. Hiermee komt de prijs van de Getz Chic op 13.495 euro. In totaal zijn, mede om de exclusiviteit te waarborgen, slechts 150 exemplaren van de chique Getz in ons land verkrijgbaar. Aan het einde van deze maand staat het model bij de Hyundai-dealer.

XLLease
Hyundai lanceert de Getz SportHyundai lanceert de Getz Sport
20 november 2007
Hyundai lanceert de Getz CrossHyundai lanceert de Getz Cross
4 september 2006
Tijdelijk leverbaar: Hyundai Getz YoungTijdelijk leverbaar: Hyundai Getz Young
4 oktober 2004
Lager verbruik voor Hyundai Getz CRDiLager verbruik voor Hyundai Getz CRDi
9 juli 2004
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum