28 juni 2016
Ford S-MAX

Ford S-MAX

Ford maakt prijzen S-MAX Vignale bekend

Autozine
28 juni 2016 | De Ford S-Max is voortaan leverbaar in een extra luxueuze Vignale-uitvoering. Deze bijzondere versie van de S-Max wordt gekenmerkt door hoogwaardige materialen en exclusieve parelmoerlak, zoals Vignale Milano Grigio of Vignale White Platinum. Bijzondere exterieurdetails versterken het gevoel van exclusiviteit, zoals de aluminium Vignale-sierlijsten met reliëf rond de achterklep en de 19-inch gepolijste aluminium velgen. Het interieur is voorzien van gewatteerd Windsor-leer met opvallende stiksels in tuxedostijl op de stoelen en aan de binnenkant van de portieren. De bekleding is verkrijgbaar in de lichte kleur Cashmere en de donkere kleur Ebony. Het Ebony leer is doorgevoerd op de middenarmsteun en op het dashboard.
 

De Ford S-MAX Vignale is standaard uitgerust met het vernieuwde, snellere SYNC 3-communicatie- en entertainmentsysteem en Active Noise Control dat het motorgeluid neutraliseert door de speakers in het interieur tegengestelde geluidsgolven te laten produceren.

Ford S-MAX

Het tweede, even belangrijke onderdeel van Ford Vignale is de aanvullende, exclusieve serviceverlening op het gebied van onderhoud, reizen, evenementen en lifestyle. Het programma is gebaseerd op de doelstelling om Vignale-klanten in staat te stellen hun tijd optimaal te besteden. Zij kunnen met behulp van de Vignale-boekingsdienst de entree, met persoonlijke aandacht, voor belangrijke evenementen bestellen.

Ford biedt een service op maat om klanten in heel Europa te helpen om op een efficiënte manier exclusieve reis- en lifestyle-ervaringen te organiseren, zoals op maat samengestelde vakanties, romantische spaweekenden en luxe trips. Ford houdt klanten op de hoogte van de nieuwste exclusieve reis- en lifestylemogelijkheden via een maandelijkse e-mailupdate. Een Vignale klant is altijd welkom bij de FordStore, maar voor een onderhoudsafspraak hoeft de Vignale rijder geen tijd vrij te maken om naar de FordStore te rijden. De auto wordt naar wens thuis of op kantoor opgehaald en weer afgeleverd.

Ford S-MAX

De oriëntatie voor een Ford S-MAX Vignale kan in één van de 10 FordStores in Nederland. Een FordStore is een speciale Ford dealer waar het hele gamma van Ford te bewonderen is, inclusief exclusieve modellen als de Mustang en Vignale. De speciale Vignale-lounge is dé plek om alle voordelen en unieke voorzieningen van het Vignale-programma te ontdekken.

De prijzen voor de verschillende varianten zijn:

Ford S-MAX
  • S-MAX Vignale 1.5 EcoBoost 118 kW (160 pk) € 48.365
  • S-MAX Vignale 2.0 EcoBoost Automaat 177 kW (240 pk) € 55.365
  • S-MAX Vignale 2.0 TDCi Powershift 110 kW (150 pk) € 56.745
  • S-MAX Vignale 2.0 TDCi Powershift 154 kW (210 pk) € 62.445

De Vignale-collectie biedt een portfolio van exclusieve Vignale-accessoires, zoals een handgemaakte leren iPad-hoes, een Vignale aktetas, een mobiele oplader met leren afwerking, een leren Vignale-pennenset van LAMY, een leren hoes voor reisdocumenten, een portemonnee en een leren zonnebrilhouder. Elke maand ontvangen de personen die aangegeven hebben geïnteresseerd te zijn in de Ford Vignale modellen de Vignale Owners Club mailing met interessante artikelen uit het Vignale magazine. De Vignale Owners Club biedt toegang tot aanbiedingen op het gebied van muziek, reizen, sport, mode en nog veel meer.