15 augustus 2006
Ford S-MAX (2006 - 2015)

Ford S-MAX (2006 - 2015)

S-MAX bezorgt Ford duizenden nieuwe klanten

Autozine
15 augustus 2006 | De innovatieve Ford S-MAX, een combinatie van stijl, ruimte en een sportief design, heeft Ford duizenden nieuwe klanten opgeleverd. Drie maanden nadat de S-MAX in Europa op een aantal markten is geintroduceerd, heeft Ford al bijna 9000 exemplaren van de nieuwe people mover afgeleverd en meer dan 30.000 bestellingen ontvangen. Uit marktonderzoek blijkt dat meer dan de helft van de S-MAX-kopers, nieuwe klant is bij Ford.
 

"Wij zijn blij met de reacties van pers en publiek op de nieuwe S-MAX", zegt Stephen Odell, vice president, marketing, sales and service bij Ford of Europe. "Het bewijst dat klanten bij het vervullen van hun wensen op autogebied, zoeken naar innovatieve oplossingen. Met 5+2 zitplaatsen, een ruim aanbod aan motoren en een aansprekende styling, blijkt de S-MAX razend populair onder automobilisten".

Ford S-MAX (2006 - 2015)

Waar mogelijk, kiest ongeveer de helft van de kopers voor de configuratie met zeven zitplaatsen. Meer dan 30 procent van de klanten kiest ook voor nieuwe opties zoals het skyline dak en de Bluetooth-connectiviteit.

Evenals de nieuwe Ford Galaxy, bevat ook de S-MAX elementen van het Kinetic Design, Fords expressie van begrippen als energie in beweging en rijdynamiek. Verder is de Ford S-MAX uitgerust met het unieke FoldFlatSystem (FFS) voor de achterstoelen en het Intelligent Protection System. De nieuwe Ford S-MAX is volledig door Ford zelf ontworpen en wordt exclusief geproduceerd in de eigen fabriek in het Belgische Genk. De productie van de S-MAX en van de Ford Galaxy is in april 2006 van start gegaan.

Ford S-MAX (2006 - 2015)