21 september 2011
Ford Kuga (2008 - 2012)

Ford Kuga (2008 - 2012)

Ford introduceert Kuga Titanium S

Autozine
21 september 2011 | Ford heeft tijdens de Frankfurt Motorshow de Kuga Titanium S geïntroduceerd. Het exterieur van de Kuga Titanium S oogt sportiever met de speciale Titanium S-logo's op de carrosserie, een grote achterspoiler en de unieke 17 inch lichtmetalen velgen. Aan de voorkant is de Titanium S voorzien van opvallende LED dagrijverlichting en nieuwe projectorkoplampen. Het interieur van deze nieuwe uitvoering is voorzien van gedeeltelijk lederen bekleding en glanzend zwarte sierpanelen.
 

"De Kuga Titanium S biedt alles wat de Kuga zo bijzonder maakt, maar voegt hier meer stijl en sportiviteit aan toe", zegt Gunnar Herrmann, Global Vehicle Line Director voor modellen uit het C-segment. "De rijdynamiek en het ontwerp van de Kuga zijn essentiële aanschafoverwegingen voor onze klanten. De nieuwe Kuga Titanium S biedt onze klanten nog meer sportiviteit".

Ford Kuga (2008 - 2012)

De Titanium S heeft hetzelfde uitrustingsniveau als de Titanium uitvoering die hij vervangt. De Ford Kuga Titanium S is in Nederland leverbaar met twee verschillende TDCi dieselmotoren die naar keuze verkrijgbaar zijn met de PowerShift transmissie. Alle Kuga´s zijn voorzien van het All-Wheel-Drive-systeem.

Dankzij de Haldex 3-technologie reageert het All-Wheel Drive-systeem van de dynamische Ford Kuga automatisch op elke verandering in het wegoppervlak. Ford heeft het AWD-systeem in Zweden onder loodzware weersomstandigheden getest en garandeert dat tractie ook onder de zwaarste omstandigheden gehandhaafd blijft doordat het systeem automatisch extra vermogen geeft aan de wielen die dit het hardst nodig hebben.

De Ford Kuga Titanium S is verkrijgbaar vanaf € 40.845,-.