18 mei 2010
Ford Kuga (2008 - 2012)

Ford Kuga (2008 - 2012)

Ford Individual-programma voor Kuga

Autozine
18 mei 2010 | In navolging van de Ford S-MAX, de Galaxy, de Mondeo en de Fiesta, is nu ook de Kuga leverbaar met een onderscheidend en luxueus afgewerkt Individual-interieur. Voor de Kuga zijn verschillende interieurs, in de kleuren beige of zwart, ontworpen die elk worden gekenmerkt door een exclusieve styling, hoogwaardige materialen en veel aandacht voor details.
 

De voorstoelen en achterbank zijn afgewerkt met leder of alcantara met 'Individual'-logo´s. De lederen bekleding is ook toegepast op de portierpanelen en de manchetten voor versnellingspook en handrem. De extra dikke vloermatten met contrasterende biezen vormen een en functionele finishing touch.

Ford Kuga (2008 - 2012)

Het Individual pakket voor de Kuga bestaat verder uit 19 inch lichtmetalen wielen, blauw getint glas i.c.m. extra donker Privacy Glass, en dakrailings in Satin Silver. Het interieur is verder afgewerkt met aluminium sportpedalen en roestvrijstalen instaplijsten die zijn voorzien van het Individual-logo.

"Het Ford Individual-programma is in geheel Europa al sinds de introductie bij de S-MAX succesvol en we hebben het programma inmiddels uitgebreid naar de andere Ford modellen, telkens met een heel andere invalshoek", vertelt Gerard Bolder, Algemeen Directeur van Ford Nederland B.V. "De respons op het conceptmodel van de Kuga met Ford Individual interieur was zeer positief en er bleek al direct vraag naar te zijn van klanten die zich willen onderscheiden met deze exclusieve interieurs".

Ford Kuga (2008 - 2012)

Het Ford Kuga Individual Pack kost € 3.850,- inclusief BTW en BPM.