26 april 2010
Ford Ka (2008 - 2016)

Ford Ka (2008 - 2016)

Ford introduceert Ka Couture 1st edition

Autozine
26 april 2010 | Ford Nederland lanceert dit voorjaar ´Ka Couture´ een serie van speciale edities van de Ford Ka. Voor de kick-off editie van Ka Couture, de First Edition, is Daryl van Wouw gevraagd om de ultieme Ka Couture must-have te ontwerpen. Geïnspireerd op het kinetic Design van deze Ford presenteert de designer een lederen Ka Couture by darylvanwouw-tas. Het ontwerp voor Ka Couture is een exclusieve preview op de darylvanwouw-tassencollectie die de designer in augustus 2010 lanceert. De Ford Ka Couture is in een gelimiteerde oplage van 250 stuks verkrijgbaar en wordt geleverd met deze bijzondere it-bag.

Op zoek naar een Ford Ka?
bynco heeft er 1 vanaf € 10.745,-

Ford Ka (2008 - 2016)

Ford legt met het thema 'couture' een duidelijke link naar fashion en design. Voor de eerste editie ziet Ford de 'partner-in-design' in Daryl van Wouw. "Ik ben gewend mijn stijl te communiceren via kleding. Ford Ka doet dit met een eigenzinnige en uitgesproken look en is daarmee in mijn ogen de 'rebel' onder de auto's. Daarom is het super leuk om een tas te ontwerpen, juist voor deze auto", aldus Daryl van Wouw.

Ford Ka (2008 - 2016)

Als ultieme mix & match accessoire presenteert de ontwerper een Ka Couture by darylvanwouw-tas met een geplooid lijnenspel en een speelse, verstelbare lus. Behalve dat de nieuwe Ford Ka-eigenaressen de lucky few zijn die de limited edition tas ontvangen, zijn zij ook de eersten die een item uit de tassencollectie van Daryl van Wouw mogen dragen. De eigen tassenlijn van darylvanwouw is namelijk pas vanaf half augustus verkrijgbaar. Ook presenteert de ontwerper, naast de tas, een Ka Couture by darylvanwouw-'dress'. De nieuwe Ka staat letterlijk model voor deze unieke creatie en wordt aankomende zomer onthuld.

De Ka Couture First Edition heeft een standaarduitrusting met onder meer parkeersensoren in de achterbumper, het Connectivity Pack (Bluetooth telefoonverbinding, Voice Control bediening en een USB-aansluiting), elektrisch bedienbare portierramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, en een krachtige radio/CD/MP3-speler met 6 speakers en een subwoofer.

De Ka Couture First Edition is beschikbaar in de kleuren Piste (parelmoer metallic) en Midnight (zwart metallic) en is voorzien van extra donker getint privacy glass, een in carrosseriekleur meegespoten grille en een chromen uitlaatsierstuk. Het interieur is afgewerkt met parelmoer witte accenten, unieke vloermatten en instaplijsten.

De consumentenprijs van deze Ka Couture First Edition bedraagt € 12.500,- incl. BPM en BTW. Voor de Piste parelmoerlak geldt een meerprijs van € 750,- en voor de kleur Midnight (zwart metallic) € 550,-. De nieuwe Ford Ka Couture First Edition staat begin mei bij de Nederlandse Ford dealers.

AutoCoach
Ford Ka in prijs verlaagdFord Ka in prijs verlaagd
24 april 2015
Ford toont Ka ConceptFord toont Ka Concept
5 december 2013
Ford introduceert Flamboyante KaFord introduceert Flamboyante Ka
6 februari 2013
Ford Ka tijdelijk in Metal-uitvoeringFord Ka tijdelijk in Metal-uitvoering
26 augustus 2011
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum