19 juli 2010
Ford Ka (2008 - 2016)

Ford Ka (2008 - 2016)

Daryl van Wouw ontwerpt jurk voor Ford Ka

Autozine
19 juli 2010 | Ford presenteerde tijdens de Amsterdam International Fashion Week een bijzonder ontwerp in samenwerking met Daryl van Wouw. De designer is de uitdaging aangegaan met Ford om een jurk te ontwerpen voor de Ka Couture. Deze one-of-a-kind Ka Couture by darylvanwouw-'dress' is tijdens de modeweek gepresenteerd aan degenen die een Ka Couture First Edition hebben gekocht.

"In eerste instantie dacht ik dat ik een jurk moest ontwerpen die geïnspireerd was op een auto, maar het was de bedoeling dat ik letterlijk een jurk ontwierp vóór een auto", aldus Daryl van Wouw. "Ik heb nooit eerder couture voor een auto ontworpen, dus ik heb de auto benaderd als mens met een gezicht en een voor- en achterkant".

Ford Ka (2008 - 2016)

De volledig lederen jurk is geïnspireerd op de AW10/11 collectie by darylvanwouw en is een exclusieve one-off, die Ford in de toekomst gaat gebruiken voor speciale gelegenheden.

Ford Ka Couture First Edition met bijzondere darylvanwouw ´it-bag´ Geïnspireerd op het opvallende kinetic Design van deze Ford presenteert de designer ook een lederen Ka Couture by darylvanwouw-tas.

Deze bijzondere ´it-bag´ is een exclusieve preview op de darylvanwouw-tassencollectie die de designer later dit jaar lanceert. De Ford Ka Couture is in een gelimiteerde oplage van slechts 250 stuks verkrijgbaar en wordt geleverd met deze bijzondere it-bag. "Ik ben gewend mijn stijl te communiceren via kleding. Ford Ka doet dit met een eigenzinnige en uitgesproken look en is daarmee in mijn ogen de 'rebel' onder de auto's. Daarom is het super leuk om een tas te ontwerpen, juist voor de eigenaren van deze Ka", aldus Daryl van Wouw.

De Ka Couture First Edition heeft een standaarduitrusting met onder andere parkeersensoren in de achterbumper, het Connectivity Pack (Bluetooth® telefoonverbinding, Voice Control bediening en een USB-aansluiting), elektrisch bedienbare portierramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, een krachtige radio/CD/MP3-speler met 6 speakers, een subwoofer én de exclusieve ´it-bag´.

Ford Ka (2008 - 2016)

De Ka Couture First Edition is beschikbaar in de kleuren Piste (parelmoer metallic) en Midnight (zwart metallic) en is voorzien van extra donker getint privacy glass, een in carrosseriekleur meegespoten grille en een chromen uitlaatsierstuk. Het interieur is afgewerkt met parelmoer witte accenten, unieke vloermatten en instaplijsten.

De consumentenprijs van deze Ka Couture First Edition bedraagt € 13.050,- incl. BPM en BTW voor de Midnight variant (zwart metallic) en € 13.250,- voor de in Piste parelmoerlak gespoten versie. De nieuwe Ford Ka Couture First Edition staat sinds mei bij de Nederlandse dealers.

Op zoek naar een Ford Ka?
bynco heeft er 1 vanaf € 10.745,-

Ford Ka (2008 - 2016)

Ford Ka in prijs verlaagdFord Ka in prijs verlaagd
24 april 2015
Ford toont Ka ConceptFord toont Ka Concept
5 december 2013
Ford introduceert Flamboyante KaFord introduceert Flamboyante Ka
6 februari 2013
Ford Ka tijdelijk in Metal-uitvoeringFord Ka tijdelijk in Metal-uitvoering
26 augustus 2011
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum