15 juli 2008
Ford Fiesta (2008 - 2017)

Ford Fiesta

Metamorfose voor Ford Fiesta fabriek

Autozine
15 juli 2008 | Onlangs maakten omstanders al melding van vreemde activiteiten bij de Ford fabriek. Vanochtend bleek het gebouw een volledige metamorfose te hebben ondergaan. Het gebouw dat gisteren nog onopvallend grijs was, is nu een wervelend kleurspektakel, uitgevoerd in rood, groen, roze, blauw en geel.
 

Karl Anton, manager van de fabriek in Niehl: "Wij weten zeker dat de kleurrijke metamorfose van onze Ford Fiesta fabriek velen is opgevallen. Er is veel gespeculeerd over de bedoeling van deze opvallende makeover, en nu kunnen we het raadsel eindelijk onthullen. Omdat we de nieuwe Fiesta met veel liefde en passie hebben ontwikkeld en onze medewerkers nu al zo stapelverliefd op de nieuwe Ford Fiesta zijn, hebben we besloten om de fabriek voortaan de 'Fiesta Love Factory' te noemen en het gebouw op passende wijze te versieren. Wij gaan er vanuit dat het publiek net zo verliefd zal worden op de nieuwe Fiesta als wij!"

Ford Fiesta (2008 - 2017)

De transformatie van de fabriek betekent het begin van een nieuw tijdperk waarin de verleidelijke Ford Fiesta de hoofdrol gaat spelen. Houd de komende maanden FiestaLoveFactory.com goed in de gaten om mee te maken wat er zich allemaal in de Fiesta Love Factory afspeelt ...

Ford Fiesta (2008 - 2017)