16 september 2008
Ford Fiesta (2008 - 2017)

Ford Fiesta (2008 - 2017)

Individual programma beschikbaar voor Ford Fiesta

Autozine
16 september 2008 | Met het Ford Individual-programma kunnen nu ook Fiesta rijders zowel het in- als exterieur van hun Ford personaliseren. Voor het interieur van de nieuwe Fiesta zijn twee thema's ontwikkeld die passen bij het Kinetic design van deze auto. Voor elk thema zijn diverse onderdelen in een bepaalde kleurstelling beschikbaar, om het gebruik van kleur in het interieur van de nieuwe Fiesta te versterken.
 

De twee thema's van Ford Individual zijn 'Red Style' en 'Blue Style'. De opvallende 'Blue Style' is beschikbaar voor de Fiesta Sport met het Brilliant Blue interieur en de elegante 'Red Style' is beschikbaar voor de Fiesta Titanium met het 'Soho interieur'.

Ford Fiesta (2008 - 2017)

Afgezien van de unieke kleurstellingen kenmerkt Ford Individual zich ook door het gebruik van hoogwaardige materialen. Centraal hierbij staan de lederen Windsor sportstoelen en de lederen portierpanelen met contrasterende zilveren stiksels en de bijpassende lederen pookknop.

Het dikke, tweekleurig lederen stuurwiel vormt de finishing touch van het Individual interieur. De 'Stirling Silver' afwerking van het instrumentenpaneel in de middenconsole en de metallic accenten op de portiergrepen vormen een contrast met het kleurrijke leder. De velours vloermatten met dubbele stiksels langs de randen in contrasterende kleuren en het geborduurde 'Individual'-logo, zorgen voor extra bescherming.

Personalisatie hoeft niet beperkt te blijven tot het interieur: het Ford Individual interieur kan worden gecombineerd met een stylingpakket voor het exterieur. Dit stylingpakket bestaat uit diepere voor- en achterbumpers, een contrasterende, antracietkleurige diffuser, een achterspoiler en sideskirts (alleen verkrijgbaar voor het driedeurs model).

Ford Fiesta (2008 - 2017)

Het Ford Individual-programma is vanaf het voorjaar van 2009 beschikbaar voor de Fiesta in Nederland.