25 februari 2009
Ford Fiesta (2008 - 2017)

Ford Fiesta (2008 - 2017)

Ford introduceert Individual-programma voor Fiesta

Autozine
25 februari 2009 | In navolging van de Ford Kuga, de S-MAX, de Galaxy en de Mondeo, is nu ook de Ford Fiesta leverbaar met een onderscheidend en luxueus afgewerkt Ford Individual-interieur. Voor de nieuwe Fiesta zijn twee interieurs ontworpen die passen bij het opvallende kinetic Design van deze auto.
 

De twee thema's van het Ford Individual-programma voor de nieuwe Fiesta zijn 'Red Style' en 'Blue Style'. De opvallende 'Blue Style' is beschikbaar voor de Fiesta Sport met het ´Brilliant Blue´ interieur en de 'Red Style' is beschikbaar voor de Fiesta Titanium met het 'Soho interieur'. Afgezien van de unieke kleurstellingen kenmerkt Ford Individual zich tevens door het gebruik van hoogwaardige materialen die prettig aanvoelen.

Ford Fiesta (2008 - 2017)

Het Ford Individual interieur omvat lederen Windsor sportstoelen en lederen portierpanelen met contrasterende, zilvergekleurde vlakken en een bijpassende lederen pookknop. Het dikke, tweekleurig lederen stuurwiel vormt de finishing touch van het Individual interieur. De 'Stirling Silver' afwerking van het instrumentenpaneel in de middenconsole en de metallic accenten op de portiergrepen vormen een fraai contrast met het kleurrijke leder.

De unieke, velours vloermatten met dubbele stiksels langs de randen in contrasterende kleuren en het geborduurde 'Individual'-logo, zorgen voor extra bescherming en een stijlvol accent.

Ford Fiesta (2008 - 2017)

Het Individual-programma voor de Ford Fiesta beleeft zijn Nederlandse debuut tijdens de AutoRai. Het lederen Individual interieur voor de Ford Fiesta is verkrijgbaar voor de Fiesta Titanium en Sport en heeft een consumentenprijs van € 1.700, -.