11 augustus 2008
Ford Fiesta (2008 - 2017)

Ford Fiesta

Ford lanceert unieke campagne: Fiesta Su Casa!

Autozine
11 augustus 2008 | Ter gelegenheid van de introductie in ons land organiseert Ford een opvallende campagne. Vanaf eind september is de fonkelnieuwe Ford Fiesta te bewonderen in de showrooms van de Nederlandse Ford-dealers. Met de nieuwe campagne worden volledig verzorgde feesten weggegeven en zal het niet alleen 'fiesta' bij de Ford-dealers zijn, maar ook bij de winnaars thuis. Zij kunnen rekenen op een feestelijke verbouwing van de woonkamer, muziek van DJ Don Diablo en een goed gevulde bar. De buren krijgen een hotelbon!
 

Deelnemers aan de actie, die voor iedereen open staat, maken kans op een unieke prijs. De woning van de winnaars wordt door Ford volledig omgebouwd tot complete feestlocatie, waar de DJ Don Diablo de muziek zal verzorgen. De 'thuisfeesten'' zullen op 29 augustus en 12 september worden gegeven.

Ford Fiesta (2008 - 2017)

Geïnteresseerde party-animals kunnen op FiestaSuCasa.nl of FiestaSuCasa.hyves.nl een 'gadget' uploaden op hun persoonlijke Hyves-pagina. Vrienden, familie en buren (of deze juist niet) kunnen daarmee vervolgens op de deelnemer stemmen. De twee Hyvers die de meeste stemmen krijgen, winnen een volledig verzorgd Fiesta Su Casa!

Ook degenen die geen thuisfeest hebben gewonnen kunnen helemaal aan hun trekken komen tijdens de ´Fiesta Su Casa´ party op 13 september op het strand van Bloemendaal in strandtent BLM9. In samenwerking met Veronica organiseert Ford daar een geweldig strandfeest, waarvoor ook kaarten te winnen zijn op FiestaSuCasa.nl.