14 april 2010
Ford Fiesta (2008 - 2017)

Ford Fiesta (2008 - 2017)

Ford introduceert Fiesta Sensation Edition

Autozine
14 april 2010 | De Ford Fiesta is tijdelijk leverbaar als Sensation Edition. Deze titel verwijst naar het gelijknamige dansfeest in de Amsterdam Arena. Elke koper van deze extra rijk uitgeruste Fiesta wordt samen met een introducé uitgenodigd als speciale gast voor "Sensation 2010".
 

De Fiesta Sensation Edition is gebaseerd op de Titanium-uitvoering en is voorzien van extra's als "Frozen White lak", 16-inch zevenspaaks lichtmetalen wielen en het X-Pack Multimedia. Het X-Pack Multimedia bestaat uit cruise control, automatische airconditioning, parkeersensoren in de achterbumper, een regensensor, elektrische voorruitverwarming, elektrisch inklapbare buitenspiegels, een automatisch dimmende binnenspiegel, een USB-aansluiting met connectivity module voor iPods en MP3-speler, Bluetooth® telefoonverbinding en Voice Control (spraaksturing van het audiosysteem, de klimaatregeling en de telefoon).

Ford Fiesta (2008 - 2017)

Onder de motorkap heeft de Fiesta Sensation de 82 pk sterke 1,25-liter zestienkleppen benzinemotor met energielabel B. De nieuwe Ford Fiesta Sensation Edition wordt in een gelimiteerde oplage van 250 stuks geproduceerd.

Er is meer dan alleen de rijke standaarduitrusting. Elke koper van een Fiesta Sensation Edition ontvangt namelijk een Special Guest Pakket, dat bestaat uit:

  • twee tickets voor Sensation 2010
  • een gereserveerde Fiesta Sensation Edition parkeerplaats
  • Ford Special Guest treatment
  • een 'Sensation 2010: Celebrate Life' aandenken

De Ford Fiesta Sensation Edition is per direct beschikbaar bij de Nederlandse Ford-dealers. De vanafprijs van de 3-deurs uitvoering is € 17.484,- incl. BPM/BTW en voor de 5-deurs uitvoering geldt een vanafprijs van € 18.804,-.