31 mei 2023

Fiat Topolino

Fiat kondigt Topolino aan

31 mei 2023 - FIAT heeft de naam en het eerste beeld onthuld van zijn nieuwe duurzame stedelijke mobiliteitsoplossing: de Topolino. De volledig elektrische Fiat Topolino vierwieler is klaar om bij te dragen aan de uitbreiding van de stedelijke elektrische mobiliteit. De beroemde en suggestieve naam heeft de weg vrijgemaakt voor stedelijke mobiliteit en doet onmiddellijk denken aan de eerste Fiat 500, de iconische auto die een revolutie teweegbracht in het concept van het motorvoertuig. De Fiat 500, algemeen bekend als "Topolino", werd door FIAT geproduceerd van 1936 tot 1955.
Carsub

De nieuwe Topolino bedoeld voor de stad en mensen die op zoek zijn naar een duurzame en frisse mobiliteitsoplossing. Voor jonge generaties is de Topolino meer dan een mobiliteitstoestel. Dankzij zijn charmante design, moet hij jongeren opnieuw verliefd doen worden op auto's. Bovendien moet de nieuwe Fiat Topolino een maatschappelijk actieve rol spelen in de promotie van elektrische mobiliteit in steden en een bijzondere rol in het creëren van een persoonlijke mobiliteitsoplossing voor het hele gezin.

Fiat Topolino

De aanstaande marktintroductie markeert weer een nieuwe stap in het streven van het merk naar elektrificatie en is in lijn met FIAT's visie "Het is pas groen als het groen is voor iedereen".

Remschijf.nl