20 oktober 2020
Fiat Panda

Fiat Panda

Fiat introduceert Panda Sport

Autozine
20 oktober 2020 | In het jaar dat de Panda 40 is geworden, introduceert Fiat de Panda Sport onder andere voorzien van 16 inch lichtmetalen velgen, 7 inch touchscreen DAB-radio met Apple CarPlay en een donker interieur.

Op zoek naar een Fiat Panda?
DAS import heeft er 6 vanaf € 15.702,-

Fiat Panda

De nieuwe Fiat Panda Sport is herkenbaar aan de nieuwe tweekleurige 16-inch lichtmetalen velgen met een zwart en rood accent; de handgrepen en buitenspiegelbehuizing in carrosseriekleur (optioneel in glanzend zwart gecombineerd met een zwarte dak) en het exclusieve chromen 'sport'-logo op het zijpaneel. Ook is er een nieuwe Matt Grey kleur beschikbaar.

Fiat Panda

Nieuwe elementen in interieur zijn het titaniumkleurige dashboard, deurpanelen in eco-leer, zwart plafond, nieuwe stoelen met donkergrijze bekleding, techno-lederen details, stoffen zijpanelen en rode stiksel. En voor de klant die een gedurfder uiterlijk wil, kan de nieuwe Panda Sport op aanvraag worden uitgerust met het Pandemonio Pack; een duidelijk eerbetoon aan de kit die in 2006 op de Panda 100 HP werd gelanceerd - met rode remklauwen, zwart getinte ramen en een nieuw techno-lederen stuur met rode stiksels. Tot slot behoren de standaarduitrusting een smartphonehouder en de nieuwe 7 inch DAB -touchscreenradio met Apple CarPlay en compatibel met Android Auto.

Begin 2021 staat de Fiat Panda Sport bij de Nederlandse Fiat-dealer. Prijzen en technische details worden later bekend gemaakt.

Op zoek naar een Fiat Panda?
bynco heeft er 3 vanaf € 5.925,-

Fiat Panda

Fiat bouwt miljoenste PandaFiat bouwt miljoenste Panda
17 november 2017
Fiat introduceert Panda CrossFiat introduceert Panda Cross
18 juli 2014
Fiat Panda 4x4 debuteert in ParijsFiat Panda 4x4 debuteert in Parijs
31 augustus 2012
Fiat Panda nu ook met automaatFiat Panda nu ook met automaat
27 juli 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum