28 februari 2007
Fiat Bravo

Fiat Bravo

Nieuwe Fiat Bravo debuteert in Geneve

Autozine
28 februari 2007 | De internationale Motorshow van Geneve heeft twee wereldprimeurs van Fiat. De 77ste editie van de beurs is de ideale locatie voor een presentatie van de Fiat Bravo waarop het nagelnieuwe Fiat-logo prijkt.

Op zoek naar een Fiat Bravo?
bynco heeft er 1 vanaf € 10.445,-

Fiat Bravo

De Fiat stand op de Autosalon van Geneve, een van de belangrijkste autobeurzen ter wereld, is het decor voor de lancering van de nieuwe Fiat Bravo en het nieuwe Fiat-logo. Niet minder dan tien exemplaren van de Bravo zullen tijdens de show de stand sieren. Deze tien modellen representeren de hele reeks; Dynamic, Emotion en Sport specificaties uitgerust met de 120 en 150 pk 1.9 MultiJet motor en de 150 pk sterke 1.4 T-JET benzinemotor. De Bravo's schitteren in de kleuren Maranello Red, Maserati Blue, Nocturnal Blue, Warm Grey, Provocative Black en Trusty Light Blue. Ook alle interieursoorten zijn aanwezig met zowel lederen als stoffen bekleding in diverse kleuren en materiaalsoorten.

Fiat Bravo

De Bravo is volgens Fiat een mijlpaal in het proces om de productlijn van het Italiaanse merk te updaten. Deze periode van verandering wordt gesymboliseerd in het nieuwe logo dat zijn debuut maakt op de neus van de Bravo. Het logo, vol referenties naar traditie, is ontworpen om de immer doorgaande veranderingen aan te duiden en verbeeldt een moderne kijk op een menselijke en technologische erfenis.

Fiat Bravo
AutoCoach
Fiat Bravo nu ook met MultiAir motorFiat Bravo nu ook met MultiAir motor
15 juni 2010
Fiat Bravo aangepast voor modeljaar 2010Fiat Bravo aangepast voor modeljaar 2010
12 februari 2010
Fiat Bravo 3.500 euro in prijs verlaagdFiat Bravo 3.500 euro in prijs verlaagd
12 juni 2009
Nieuwe 1.6 dieselmotor voor Fiat BravoNieuwe 1.6 dieselmotor voor Fiat Bravo
23 januari 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum