12 februari 2010
Fiat Bravo

Fiat Bravo

Fiat Bravo aangepast voor modeljaar 2010

Autozine
12 februari 2010 | De Fiat Bravo heeft ten opzichte van 2009 een aantal technische en optionele wijzigingen ondergaan. De koplampunits hebben een donkere achtergrond, de auto is van meer chroomdetails voorzien en is in nieuwe kleuren (Melodic Grey en Pearl Beige) te bestellen. Tevens is het interieur dankzij nieuwe bekleding en andere kleurstellingen opgefrist en is het dashboard afgewerkt in lijn met bekleding.
 

Door nieuwe software van de stuurbekrachtiging is het stuurgevoel directer geworden. De aangepaste rubbers van de achterwielophanging en de verbeterde geluidsabsorptie beloven samen met de aangepaste instelling van schokdempers meer rijcomfort.

Fiat Bravo

Tevens zijn er meer compleet uitgeruste uitrustingniveaus beschikbaar. De Corporate is niet meer leverbaar en de 'Active' is vervangen door de Actual. Belangrijkste verandering van de Actual uitvoering is dat de vanafprijs met € 2.000 omlaag is gebracht naar € 15.995.

De Sport-uitvoering heeft extra parkeersensoren, bi-Xenon koplampen en een regen- en lichtsensor meegekregen. Belangrijkste bij de nieuwe uitvoeringen is dat er zonder meerprijs opties zijn toegevoegd. Zo is de, speciaal voor de lease-rijder, 'Business'-versie standaard ook voorzien van ESP, Blue&Me communicatiesysteem en een chroompakket. De Fiat Bravo Business met 1.4 T-Jet 150- pk sterke turbobenzinemotor is er vanaf € 22.495.

Fiat Bravo

De 90 pk sterke 1.4 16V benzinemotor van de Fiat Bravo is gewijzigd. De Italiaanse middenklasser stoot 3 gram CO2 per kilometer minder uit en voldoet nu aan de Euro5 normen. Dankzij de nieuwe Actual versie is de Fiat Bravo met 1.4 benzinemotor leverbaar vanaf € 15.995,-. Dieselen met de 90 pk sterke 1.6 MultiJet 16v PUR02 Business kan vanaf € 22.795. Dankzij de geringe CO2-uitstoot, valt deze Bravo in de 20% bijtellingsklasse.