Fiat 500L

Bijtelling leaseauto

Fiat 500L

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Fiat combineert een hatchback, gezinsauto en terreinwagen in 1 auto en noemt het resultaat: 500L Trekking. De charme van de 500 is ver te zoeken, maar de 500L is ruim en wendbaar. Traction+ is handig.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 23.595,-
 CO2-uitstoot: 105 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 5.191,-

 
Bijtelling "Fiat 500L TwinAir Turbo CNG Lounge"
 
Bijtelling per jaar€ 1.978,-
Bijtelling per maand€ 165,-
 

Op zoek naar een Fiat 500L?
bynco heeft er 1 vanaf € 8.950,-

Fiat 500L

Fiat 500L LivingFiat 500L Living
"TwinAir Turbo CNG PopStar"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum