27 mei 2008
Dodge Caliber

Dodge Caliber

Jeep en Dodge tijdelijk in Startech uitvoering

Autozine
27 mei 2008 | Dodge en Jeep introduceren elk 35 exclusieve uitvoeringen van respectievelijk de Caliber en de Compass. Beide modellen gaan door het leven als Startech Edition. Dat betekent dat ze een speciale behandeling hebben gekregen van de Duitse tuner Startech. De Jeep Compass Startech Edition heeft een extra luxueus interieur, terwijl zowel het in- als exterieur van de Dodge Caliber extra (ster)allure krijgt.

Jeep heeft 35 exemplaren van de Compass Startech Edition (op basis van de 2.4 Sport met vijfbak) beschikbaar. Het oog valt daarbij gelijk op de lederen afwerking van de bovenzijde van de deurpanelen (met Compass-logo) en de met leer beklede middenarmsteun. Bovendien beschikt de auto over een sportieve pookknop en details als de Startech-luidsprekerringen en een voetsteun voor de bestuurder. De aluminium pedalen zorgen voor een vleugje extra sportiviteit.

Dodge Caliber

De aandacht voor detail komt ook tot uiting in de eveneens in aluminium uitgevoerde deurvergrendelingsknoppen en de mattenset. Wat deze Jeep Compass extra bijzonder maakt is het feit dat het Startech-interieur zonder meerprijs wordt geleverd.

Startech tekent ook voor een eveneens tot 35 exemplaren beperkte oplage van de Caliber. De sportiviteit is vergroot door de imposante voor- en achterspoilers, de sideskirts en de 'dikke' achterbumper. Van binnen heeft de Caliber Startech Edition dezelfde behandeling ondergaan als de Compass en dat betekent ook hier: extra luxe en sportiviteit. Het complete Startech-pakket voor de Caliber is € 4.000 waard, maar de dealer brengt geen dollar-/eurocent in rekening.

Dodge Caliber
XLLease
Vernieuwde Dodge Caliber nu bij dealerVernieuwde Dodge Caliber nu bij dealer
15 april 2010
Facelift voor Dodge CaliberFacelift voor Dodge Caliber
11 september 2009
Dodge Caliber vanaf juni in de showroomDodge Caliber vanaf juni in de showroom
4 april 2006
Leveringsprogramma Dodge Caliber bekendLeveringsprogramma Dodge Caliber bekend
8 augustus 2005
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum