14 november 2013
Citroen Grand C4 Picasso

Citroen Grand C4 Picasso

Citroen C4 Picasso wint Goldene Lenkrad

Autozine
14 november 2013 | De Citroën C4 Picasso heeft Das Goldene Lenkrad, de jaarlijkse prijs van Bild am Sonntag en AutoBild, gewonnen in de categorie MPV. Deze prijs geldt voor beide versies van de Citroën C4 Picasso (de C4 Picasso en de Grand C4 Picasso), waarvan er inmiddels sinds de lancering 43.000 exemplaren wereldwijd zijn verkocht.
IkRij.nl
 

Na de recente "Autonis" prijs van Auto Motor und Sport magazine ontving de Technospace van Citroën deze week nóg een prijs in Duitsland. Frédéric Banzet, CEO van Citroën, nam de prestigieuze prijs in ontvangst in Berlijn.

Citroen Grand C4 Picasso

De lezers van Bild am Sonntag , Auto Bild, en een aantal lezers van de  Auto Bild Group magazines in Europa kozen hun favoriete auto van 2013 uit 49 kandidaten in 6 categorieën. Deze categorieën waren: Compact/City Car, Family Car, MPV, SUV, Large Saloon en Coupé/Cabriolet. Automotive experts kozen vervolgens de uiteindelijke winnaars. De C4 Picasso eindigde op de 1e plek in de categorie MPV.

Sinds de introductie heeft Citroën voor de C4 Picasso en Grand C4 Picasso 43.000 orders genoteerd. In Nederland zijn er sinds deze zomer inmiddels ruim 1.300 klantenorders geschreven.