9 juni 2020
Citroen Grand C4 Picasso

Citroen Grand C4 Picasso

Citroen Grand C4 SpaceTourer als C-Series

Autozine
9 juni 2020 | Na de Citroën C3, C3 Aircross SUV, C4 Cactus, C5 Aircross SUV en Berlingo lanceert Citroën nu ook een 'C-Series'-uitvoering van de Grand C4 SpaceTourer. Deze speciale editie onderstreept het 'Confort et Caractère' van het merk en wordt gekenmerkt door speciale kleuren en materialen en comfortverhogende voorzieningen.

Op zoek naar een Citroen Grand C4 Picasso?
bynco heeft er 17 vanaf € 14.795,-

Citroen Grand C4 Picasso

In navolging van een reeks Citroën-modellen wordt nu ook het aanbod van de Grand C4 SpaceTourer uitgebreid met de speciale C-Series. Ook hier wordt het 'Confort et Caractère' van Citroën extra benadrukt met onderscheidende kleuren en materialen en comfortverhogende voorzieningen. Deze versie is aan de buitenzijde te herkennen aan de C-Series-badge met opvallend reliëf onder de buitenspiegels.

Citroen Grand C4 Picasso

De C-Series is beschikbaar in alle exterieurkleuren van Grand C4 SpaceTourer (Polar White, Onyx Black, Soft Sand, Steel Grey, Platinum Grey, Ruby Red en Alchemy Blue) die contrasteren met de zilverkleurige dakbogen: een kenmerkend detail van de Grand C4 SpaceTourer dat tevens de royale interieurruimte benadrukt.

LHet interieur onderscheidt zich met specifieke kleuren en materialen. De grijskleurige, gladde oppervlakken voor het dashboard en de deurpanelen gaan samen met de grijze stoelbekleding met rode stiknaden en C-Series-label. De hoogglans zwarte portiergrepen, speciale vloermatten met rode siernaden en C-Series-instaplijsten voor de voorportieren completeren het karakteristieke interieur.

De C-Series valt tussen de Feel- en Shine-uitvoering in de line-up van de Grand C4 SpaceTourer en is voorzien van onder meer:

  • Connect Nav, Connect Assist en Connect Play die het leven aan boord nog prettiger maken dankzij assistentie, navigatie en optimale smartphone-integratie
  • Achteruitrijcamera, automatische elektrische parkeerrem en mistlampen met bochtenverlichting die het rijden comfortabeler en veiliger moeten maken
  • Buitenspiegelkappen in Onyx Black en 17" lichtmetalen wielen in Zephyr Diamond Black die de elegante en moderne uitstraling van de Grand C4 SpaceTourer versterken

Citroën levert de C4 SpaceTourer C-Series met keuze uit vijf varianten:

  • PureTech 130 S&S met handbediende zesversnellingsbak € 34.160
  • PureTech 130 S&S met EAT8-automaat € 37.200
  • BlueHDi 130 S&S met handbediende zesversnellingsbak € 40.540
  • BlueHDi 130 S&S met EAT8-automaat € 44.490
  • BlueHDi 160 S&S met EAT8-automaat € 46.420
AutoCoach
Citroën C4 Picasso wint Goldene LenkradCitroën C4 Picasso wint Goldene Lenkrad
14 november 2013
Citroën prijst Grand C4 PicassoCitroën prijst Grand C4 Picasso
10 juli 2013
Citroën onthult nieuwe Grand C4 PicassoCitroën onthult nieuwe Grand C4 Picasso
26 juni 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum