7 november 2011
Citroen DS5
Nieuws

Citroen DS5

Citroen bestuurt DS5 via Twitter

7 november 2011 - De Citroën DS5, die pas vanaf begin 2012 in de showroom te bewonderen zal zijn, is bij hoge uitzondering al op 17 november te zien op de Nederlandse weg. Op die dag kan iedereen via Twitter de auto besturen. Autoliefhebber Froukje de Both zal achter het stuur zitten en de aanwijzingen opvolgen die ze via Twitter krijgt van alle fans. Op Facebook kan de hele dag live met haar meegekeken worden. De deelnemer die na 8 uur de Citroën DS5 het dichtst naar zich toestuurt, mag er een jaar lang gratis in rijden.
Remschijf.nl

De Citroën DS5 Twitterrace start op 17 november om precies 9.00 uur. Dan vertrekt Froukje met de allereerste Citroën DS5 uit Amersfoort, het middelpunt van Nederland, en zal zich via Twitter het hele land door laten sturen. Iedereen met een Twitter-account kan meedoen en aanwijzingen geven. Op Facebook is via on board camera's te volgen wat er in de auto gebeurt. Via Google Maps is te zien welke route de auto heeft afgelegd en waar de Citroën DS5 zich exact bevindt.

Citroen DS5

Na 8 uur rijden, om exact 17.00 uur, stopt de auto en roept Froukje alle deelnemers op om zo snel mogelijk naar de auto te komen. Winnaar van de Citroën DS5 Twitterrace is degene die als eerste de opdracht vervult die Froukje ter plekke geeft. Hij of zij mag als eerste in het land een jaar lang in de splinternieuwe Citroën DS5 rijden.

Vanaf 7 november is de Citroën DS5 Twitterrace pagina online op CitroenDS5TwitterRace.com. Deelnemers kunnen zich hier van te voren aanmelden en meer informatie vinden.

IkWilVanMijnAutoAf
Remschijf.nl