21 maart 2013
Citroen DS3 Cabrio
Nieuws

Citroen DS3 Cabrio

Citroen DS3 Cabrio nu in de showroom

21 maart 2013 - Citroën is sinds 2010 actief met de DS-lijn, vooral met de DS3. Het Franse merk voegt nu een nieuw model toe aan het B-premium segment: de DS3 Cabrio. De vanafprijs van de DS3 Cabrio bedraagt €19.490 (incl. BTW/BPM) en dit model staat nu in de Nederlandse showrooms.
Sneeuwkettingen4u

De opbouw van het aanbod op de DS3 Cabrio kent hetzelfde patroon als de DS3 zelf: de uitvoeringen Chic, So Chic en Sport Chic zijn beschikbaar, later dit jaar zal een Ultra Prestige versie verkrijgbaar worden.

Citroen DS3 Cabrio

De uitrusting is gelijk aan de DS3 versies, met bovendien standaardvoorzieningen als:

  • Standaard een two-tone kleurstelling met elektrisch bedienbaar zwart canvas open dak;
  • Unieke achterklepconstructie;
  • Extra getinte ruiten achter en achterruit;
  • Parkeersensoren achter.

Er zijn 3 varianten daken beschikbaar in de kleuren:

  • Een elektrisch bedienbaar zwart canvas open dak waarbij de achterspoiler en buitenspiegelkappen in vernislak Noir Onyx. Dit dak is op de 3 uitrustingsniveaus het standaarddak.
  • Een elektrisch bedienbaar blauw canvas open dak, geweven in 3 blauwtinten waarvan 1 met glanseffect. inclusief omlijsting, achterspoiler en buitenspiegelkappen in metallic lak Bleu Infini. Dit dak is op de 3 uitrustingsniveaus als optie leverbaar.
  • Een elektrisch bedienbaar canvas Monogramme open dak, met Jacquard geweven DS logo motief in 2 contrasterende grijstinten, inclusief interieuraccenten, omlijsting dak, achterspoiler en buitenspiegelkappen in metallic lak Gris Moondust. Hierbij zijn de 17 inch lichtmetalen wielen "Bellone" in antraciet uitgevoerd. Dit dak is op de Sport Chic versies als optie leverbaar.

Er zijn vanaf introductie drie benzinemotoren voorzien en één dieselmotor. De zakelijke rijder kan profiteren van twee motoren die voldoen aan de 20% bijtellingsregeling: de e-HDi 90 Airdream EGS uitvoering met 92 pk en de Puretech VTi 82 benzinemotor. Deze laatste motor is geheel ook nog eens 2013 wegenbelastingvrij.

YourLease
Vandebron