2 mei 2018
Citroen C4 Picasso
Nieuws

Citroen C4 SpaceTourer

Citroen Picasso wordt SpaceTourerer

2 mei 2018 - De modelnaam Picasso wordt in SpaceTourer gewijzigd vanaf de leveringen in mei. Het aanbod wordt versterkt door de introductie van de BlueHDi 160 S&S dieselmotor gekoppeld aan de nieuwe EAT8 automaat. De Citro├źn C4 SpaceTourer en Grand C4 SpaceTourer BlueHDi 160 S&S EAT8 kan in Nederland worden besteld vanaf eind mei 2018. De prijs zal later bekend worden gemaakt.

Op zoek naar een Citroen C4 Picasso e-HDi 115 Intensive?
Nederland Mobiel heeft er 122 vanaf € 6.949,-

Citroen C4 Picasso e-HDi 115 Intensive

Samen met de bekendmaking van de nieuwe motorisering wordt de naamwijziging van 'Picasso' in 'SpaceTourer' nu officieel doorgevoerd. Dit voorjaar wordt gekenmerkt door de komst van de nieuwste generatie EAT8 automaten voor het C4 SpaceTourer en Grand C4 SpaceTourer gamma. In eerste instantie wordt de EAT8 aangeboden voor de BlueHDi 160 S&S Diesel en later dit jaar ook voor andere motoren. Deze nieuwe motor voldoet aan de Euro 6dTemp norm (en vervangt de BlueHDi 150 EAT6 motor) en is leverbaar voor zowel de C4 SpaceTourer als de Grand C4 SpaceTourer.

Citroen C4 Picasso

De automaat werd samen met de Japanse specialist Aisin ontworpen en ontwikkeld. De 'Efficient Automatic Transmission' met 8 versnellingen (met bediening op het stuur voor handmatig schakelen) werkt volgens de makers intuïtief en zou vloeiend scahekelen. Deze versnellingsbak biedt bovendien meer efficiency en rijplezier in het dagelijkse verkeer, door een tot 7% verlaagd brandstofverbruik in vergelijking met de EAT6 dankzij twee extra versnellingen, een verbetering van het rendement door het uitbreiden van Stop & Start tot 20 km/h en door de bak kleiner en lichter te maken (tot 2 kg in vergelijking met de EAT6).

Op zoek naar een Citroen C4 Picasso e-HDi 115 Intensive?
bynco heeft er 10 vanaf € 12.785,-

Citroen C4 Picasso e-HDi 115 Intensive

Dutchlease