9 mei 2016
Citroen C4 Picasso

Citroen C4 Picasso

Citroen C4 Picasso ondergaat facelift

Autozine
9 mei 2016 | De tweede generatie van de Citroën C4 Picasso, die in 2013 werd gelanceerd, heeft een facelift ondergaan. De vernieuwde C4 Picasso toont zich vanaf deze zomer dynamischer en prestigieuzer met onder meer een nieuwe neus, een tweekleurig dak en meer personaliseringsmogelijkheden dankzij de vier verschillende interieur-aankledingen. Daarbij krijgt deze MPV een handsfree te openen achterklep, het nieuwe connectiviteitssysteem Connect Nav en de nieuwe PureTech 130 S&S EAT6-motor.

Op zoek naar een Citroen C4 Picasso?
bynco heeft er 6 vanaf € 14.495,-

Citroen C4 Picasso

De vernieuwde C4 Picasso onderscheidt zich door een krachtierg en expressief design, met meer dynamische lijnen dan voorheen en een unieke lichtsignatuur aan voor- en achterzijde. Het interieur laat "een zuivere, heldere sfeer zien" (aldus Citroen).

Citroen C4 Picasso

Het Connect Nav 3D systeem wordt geleverd met een nieuw 7 inch-touch screen tablet. De nieuwe software daarvan wordt ook gebruikt op het al bestaande 12 inch grote HD-scherm. Een andere nieuwe technologie om het dagelijkse leven soepeler te laten verlopen, is de handsfree achterklep, die het mogelijk maakt om de achterklep met een voetbeweging te openen.

Om de veiligheid te verhogen voorziet de C4 Picasso voortaan in verkeersbordendetectie met snelheidsaanbevelingen, de adaptieve snelheidsregelaar met stopfunctie, de rijstrookwaarschuwing, Active Safety Brake, de vermoeidheidsdetectie en de actieve dodehoekdetectie (SAM). De belangrijkste vernieuwing is echter de nieuwe motor, PureTech 130 S&S EAT6 (130 pk, start/stop met 6-traps automaat).

Op zoek naar een Citroen C4 Picasso?
DAS import heeft er 141 vanaf € 15.034,-

Citroen C4 Picasso

Citroën Picasso wordt SpaceTourererCitroën Picasso wordt SpaceTourerer
2 mei 2018
Citroën verlaagt uitstoot C4 PicassoCitroën verlaagt uitstoot C4 Picasso
6 november 2014
Nieuwe motoren voor Citroën C4 PicassoNieuwe motoren voor Citroën C4 Picasso
3 april 2014
Prijzenregen voor Citroën C4 PicassoPrijzenregen voor Citroën C4 Picasso
27 november 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum