2 maart 2022
Citroen C4 Grand Picasso
Nieuws

Citroen C4 Grand Picasso

Citroen stopt productie Grand C4 SpaceTourer

2 maart 2022 - De Citroën Grand C4 SpaceTourer gaat uit productie. Citroën werkt aan de verdere verduurzaming van het modellengamma en daar past de C4 SpaceTourer niet meer in. De orderintake is gestopt per 25 februari 2022 en er komt geen directe opvolger. Als alternatief voor de grote MPV is er de personenautovariant van de Berlingo, die louter nog als elektrisch aangedreven ë-Berlingo is te leveren.
AutoCoach

Met de 100% elektrische ë-Berlingo biedt Citroën klanten een toekomstgericht alternatief en krijgt de rijke MPV-traditie een duurzaam vervolg met lagere gebruikskosten en een kleinere druk op het klimaat. Ook biedt Citroën een reeks connectiviteitsdiensten zoals 'Charge my Car' om de ervaring van elektrisch rijden zo aangenaam mogelijk te maken.

Citroen C4 Grand Picasso

De Citroën ë-Berlingo is beschikbaar in twee lengtevarianten met plek voor maximaal zeven inzittenden. Hij belooft dezelfde passagiersruimte als de Grand C4 SpaceTourer, drie onafhankelijk verstelbare achterstoelen, de multifunctionele Modutop-plafondruimte en een separaat te openen achterruit. Tevens claimt de ë-Berlingo aansprekende prestaties dankzij de 100 kW (136 pk) sterke elektromotor en het onmiddellijk beschikbare koppel.

De ë-Berlingo heeft een 50 kWh-batterij en een theoretische actieradius tot 280 km (WLTP). Snelladen kan met een vermogen tot 100 kW, waarmee de batterij onder ideale omstandigheden in 30 minuten tot 80% is op te laden. Via een 7,4 kW wallbox, die kan worden geïnstalleerd bij de gebruiker thuis, is de batterij binnen 7 uur volledig opgeladen. Dankzij het laadnetwerk in Nederland met een grote beschikbaarheid van laadpunten hoeven gebruikers zich ook bij langere reizen geen zorgen te maken over het opladen.

De Citroën ë-Berlingo is verkrijgbaar vanaf € 38.715.

XLLease
Dutchlease