18 januari 2007
Citroen C4 Grand Picasso
Nieuws

Citroen C4 Grand Picasso

Citroen C4 Picasso nu ook met 2.0 HDiF automaat

18 januari 2007 - Citroen levert de Grand C4 Picasso 2.0 HDiF nu ook in combinatie met een zestraps automatische transmissie. Deze transmissie is al beschikbaar op de Citroen C4 en C5 en is per 1 februari op de Grand C4 Picasso leverbaar in combinatie met Ligne Ambiance en Exclusive uitrustingsniveau.

De Ligne Ambiance is leverbaar vanaf € 37.170,-. Standaard is deze auto o.a. voorzien van automatische airconditioning, regensensor en een gekoeld dashboardkastje. De Exclusive is leverbaar vanaf € 40.670,-. Hiervoor krijgt u o.a. 17" lichtmetalen wielen, de uitgebreide verlichtingsmodule en meedraaiende Bi-Xenon koplampen.

Citroen C4 Grand Picasso

De verkopen van de Grand C4 Picasso verlopen volgens een woordvoerder van de Nederlandse importeur uitstekend en het wachten is nu op zijn kleinere broertje, de vijfzits, om het MPV-gamma van Citroen verder te completeren. Hoewel de wielbasis van beide autos hetzelfde is, beschikt de vijfzits over een compleet nieuwe achterkant en is hij 12 cm korter dan de Grand C4 Picasso.

Remschijf.nl
Vandebron