1 juli 2005
Citroen C4 Coupe
Nieuws

Citroen C4 Coupe

Citroen C4 en C5 tijdelijk als Biarritz

1 juli 2005 - De Citroen C4 en C5 zijn tijdens de zomermaanden juli en augustus verkrijgbaar in een speciale serie met een extra rijke standaarduitrusting; de Citroen C4 en C5 Biarritz. Bovendien zijn beide modellen ook nog eens extra voordelig.

De Citroen C4 Biarritz is verkrijgbaar als Coupe of Berline, met keuze uit een breed scala aan benzine- en HDi dieselmotoren. De standaarduitrusting omvat o.a airconditioning, radio/CD speler, ABS, 6 airbags, mistlampen voor en metallic lak. Daarnaast krijgt de klant een TomTom GO navigatiesysteem t.w.v. € 500,- kado en bij inruil € 2.500,- extra korting op de ANWB/Bovag koerslijst.

Citroen C4 Coupe

De Citroen C5 Biarritz is verkrijgbaar als Berline en Break, met keuze uit een benzine- en twee HDi dieselmotoren: de 2.0 benzine, de 1.6 HdiF 16V en de 2.0HDi 16V. Standaard uitgerust met o.a. radio/CD speler, ESP, 7 airbags, airconditioning (climate control met bizone), mistlampen voor, cruise control met snelheidsbegrenzer en een regensensor. Ook bij de Citroen C5 wordt gratis het TomTom GO navigatiesysteem geleverd en krijgt de klant € 3.500,- extra korting op de ANWB/Bovag koerslijst bij inruil. Op sommige modellen kan het totale klantenvoordeel oplopen tot € 5.000,-.

Citroen C4 Coupe
YourLease
Vandebron