5 juni 2020
Chrysler 300C

Forum Chrysler 300C

Reacties van eigenaren

  

, datum: 7 januari 2020

Ervaring met 300C: Even een vraagje. Als de motor uitgebouwd moet worden, gaat deze er boven langs uit of onder langs?

Uitvoering3.5L V6
Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 2 januari 2020

Ervaring met 300C: Heb nieuw contact moeten zetten. Auto is 1 maal gestart stilgezet en start niet meer. Starter gaat, maar krijgt volgens mij geen signaal om te starten. Kan het zijn dat er ergens een relais verbrand is? Die in motor gedeelte zijn allemaal goed. Graag advies aub, verder heel tevreden over de wagen.

UitvoeringTouring
Brandstofdiesel
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 15 oktober 2018

Ervaring met 300C: Ik heb de auto begin september 2018 gehaald. Na 1 week was de koppakkingen lek had gemerkt door dat er flinke olie onder de auto ging lekken. Ik heb de koppakking laten maken voor 1300 euro inclusief arbeidskosten. Ik was na de lekke koppakking echt bang van de auto, maar tot nu toe geen problemen gehad me egr-klep is vervangen en de navigatie gaat steeds aan en uit moet of een nieuwe aanschaffen of laten kijken. Wie van dit storing verstand heeft kun je me dan per direct hieronder schrijven?

Ik wil het niet verkopen omdat ik echt heel blij ben van het comfort en heb heel veel geld besteed aan de onderhoud. Tevens ga ik de aankomende zomervakantie op vakantie met de auto. Hopelijk gaat de auto geen verdere storingen geven.

Ervaring met verkoop: Ik heb de auto voor een goede prijs gehaald, maar mijn tip is dat je de auto voor de koop even naar de garage moet gaan en naar de onderstel kijken of er olie lekt van de onderkant moet je weten dat het door de koppakkingen komt en dat kost je rond de 1500 euro omdat dit een v6 motor is heeft het ook 2 koppakkingen. Kijk uit met onderhouden van de auto deze auto, is duur om te rijden maar de comfort en technisch is het verder nog prima 3.0crd heeft wel een Mercedes-motor afkomstig van E320 cdi .

Uitvoering3.0
Brandstofdiesel
Bouwjaar2006
In bezit1 jaar
KM-stand281.000 km

Betrouwbaarheid8
Comfort10
Motor9
  
 
Reactie van: More. Power, datum: 20 juli 2019

Antwoord: Mijn 300c van 2005 3.5 rijd ik nu 5 jaar. Ben al die tijd verliefd geweest op die auto maar nu is het tijd voor een echtscheiding. Auto is mooi en rijdt fantastisch maar nu de volgende gebreken in de laatste 5 jaar.

1 accu vervangen
2 nieuwe xenonlampen want ze knipperden, koop deze bij kejo in Breda daarna geen centje pijn.en goedkoop!
3 links en rechts de draagarmen vervangen
4 achteruitrijsensor vervangen
5 motormanagementlampje blijft branden door EGR klep
6 radio-display blijft zwart
7 remklauw linksvoor blijft hangen
8 airco werkt niet meer reparatie gaat meer dan 1000 euro kosten
9 raam linksachter werkt niet meer

Nee, hij gaat eruit. Ok koop wel een Honda of Toyota, die zijn tenminste wel betrouwbaar! Ik word er ziek van het een maak je of laat je maken en het andere gaat kapot zeer frustrerend!

  

, datum: 8 maart 2018

Ervaring met 300C: Ik had originele lampen gekocht voor 190 euro binnen 2 maanden stuk. Imitatie gekocht voor 50 euro en tot nu nog geen problemen, dus beter koop je imitatie.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
Nieuwe vloermatten voor de 300C?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

  

, datum: 29 december 2017

Ervaring met 300C: Rijdt buitengewoon. Geen problemen.

Ervaring met verkoop: Onderhouden door merk-dealer is erg belangrijk.

Uitvoering3.5 V6 Automaat
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit3 jaar
KM-stand150.000 km
DealerTenback Auto's

Betrouwbaarheid8
Comfort9
Motor10
  
  

, datum: 18 december 2017

Ervaring met 300C: Ik ben in het bezit van een Chrysler 300C touring. De auto heeft de volgende klacht: bij koude start en de eerste 2-3 km zijn er geen problemen. Vervolgens begint de auto te "stotteren" maar blijft wel rijden. Dit doet zich voornamelijk voor in het toerengebied tussen 1500 en 2500rpm. Het stotteren is soms meer, soms minder. Ik tank alleen Shell V power benzine en voeg met enige regelmaat brandstofsysteemreiniger toe. Dit alles zonder resultaat. De bougies zijn vervangen maar dat heeft ook niet geholpen. De computer is uitgelezen maar de motor geeft geen storingen aan. Weet U een oplossing?

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Volgens voorschrift

Uitvoering5.7 V8 Hemi
Brandstofbenzine
Bouwjaar2005
In bezit1 jaar
KM-stand154.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Haticetolga, datum: 26 januari 2018

Antwoord: Ik heb de zelfde probleem. Ook buggies vervangen en kabels maar tevergeefs. Heb het laten uitlezen en kreeg veel meldingen zoals crankshaft sensor ook vervangen overegens maar ook niet geholpen. Een keer dat ik ging rijden brande esp bass lamje en van af toen was er helemaal niks meer aan de hand totdat ik de auto uit deed en opnieuw starte en de esp bass lamje weer uit ging was de probleem weer terug. Esp bass is volgens zeggen iets met abs. Dus moet er in die richting gezocht worden. Ik hoop dat dit je helpt.

Succes

 
Reactie van: Rene3314, datum: 30 januari 2018

Antwoord: Het zat 'm dus in de automatische versnellingsbak. Ik heb deze laten spoelen, de filters vervangen en een software update laten doen. Rijdt nu weer prima.

 
Reactie van: Haticetolga, datum: 5 maart 2018

Antwoord: viel de motor ook uit?

 
Reactie van: Haticetolga, datum: 6 maart 2018

Antwoord: ik heb dus ook de zelfde probleem. Bij mij als ik 'm laat uit lezen krijg ik meldingen van krukasssensor en transmision controle unit en abs sensor. Ik heb alles al vervangen maar tevergeefs. Ik ga aanstaande donderdag (8maart 2018) automaat bak laten spoelen na dat ik jou bericht heb gelezen. Want zowie zo kom ik er niet meer uit. Heb echt alles gedaan wat het maar zou kunnen zijn. Zoals jij ook hebt laten doen. Buggie kabels, buggies, lambesonde sensors (want dat was ook 1 van de meldingen). Abs sensors heb ik een tijdtje uitgeschakeld om tbe kijken of ik het probleem nog zou hebben na uitschakelen. om zo dat uit te sluiten. Maar tevergeefs. Had nog steeds de zelfde probleem. Dus ik ga nu als laats nog laten spoelen en als dat geen reultaat geefd dan weet ik het ook niet meer. Maar zoals ik lees heb ik het zelfde brobleem als bij die van jou. Bij koude start goed maar na loop van der tijd begint hij te stotteren.

zou heel fijn vinden als je mij nog wat info geefd.

al vast bedankt

 
Reactie van: Erwin2202, datum: 17 april 2018

Antwoord: Kan ook nokkenas ingesleten komt vaak voor heb ik ook gehad

 
Reactie van: Hendrikellens, datum: 29 april 2018

Antwoord: Ik heb mijn versnellingsbak laten spoelen,en eindigde met een totaal gereviseerde bak.
navraag bij Chrysler was dat een bak van een Chrysler nooit gespoeld mag worden.

  

, datum: 27 augustus 2016

Ervaring met 300C: Met deze motor gaat deze wagen als de brandweer. Dashboard geeft wat rammeltjes. Originele velgen vervangen deze waren behoorlijk verweerd. Verder probleemloze auto. Zeer tevreden mee.

Ervaring met verkoop: Gekocht bij Janssen in Doetichem

Uitvoering5.7 Hemi Awd
Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit5 jaar
KM-stand146.000 km

Betrouwbaarheid8
Comfort7
Motor9
  
 
 1 
...

BMW 5-Serie BMW 5-Serie
★★★☆☆
BMW 5-Serie BMW 5-Serie
★★★☆☆
Mercedes E-Klasse Mercedes E-Klasse
★★★★☆
Mercedes E-Klasse Mercedes E-Klasse
★★★★☆
 

Info

Test

Techniek

Prijs