11 januari 2009
Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

Chevrolet onthult Spark

Autozine
11 januari 2009 | De Chevrolet Spark zal in maart 2009 zijn werelddebuut beleven tijdens de Autoshow van Genève. Het compleet nieuwe model van Chevrolet in het A-segment zal begin 2010 in Europa leverbaar worden. De Spark wordt in het vierde kwartaal van 2011 tevens in het modelprogramma van Chevrolet in Amerika opgenomen.
Nieuwe vloermatten voor de Spark?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

De vijfdeurs Spark is ontwikkeld op basis van de Chevrolet Beat conceptauto en belooft een fris, jeugdig uiterlijk en een interieurontwerp dat wordt versterkt door de keuze van de kleuren en de materialen. De definitieve productieversie van de Chevrolet Spark beleeft in maart 2009 zijn werelddebuut tijdens de Autosalon van Genève. De verkoop in Europa start begin 2010, later gevolgd door andere markten in de rest van de wereld.

Chevrolet Spark

"De beslissing om de Spark toe te voegen aan het portfolio van Chevrolet in Noord Amerika weerspiegelt het vaste voornemen van Chevrolet om in de Amerikaanse auto-industrie marktleider te worden op het gebied van zuinige auto's"", zo stelt een woordvoerder van GM.

GM maakte tegelijkertijd bekend dat de Chevrolet Orlando conceptauto, die in september 2008 op de Paris Motor Show werd getoond, in 2010 in productie zal gaan. De Orlando zal zowel in Europa als in Noord Amerika op de markt komen.

Profile
Chevrolet vernieuwt programma SparkChevrolet vernieuwt programma Spark
31 oktober 2013
Productie elektromotor Spark EV begonnenProductie elektromotor Spark EV begonnen
18 april 2013
Chevrolet lanceert Spark Social CityChevrolet lanceert Spark Social City
12 april 2013
Chevrolet Spark EV debuteert in GeneveChevrolet Spark EV debuteert in Geneve
13 februari 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum