31 oktober 2013
Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

Chevrolet vernieuwt programma Spark

Autozine
31 oktober 2013 | Chevrolet heeft het Nederlandse leveringsaanbod voor de Spark op tal van gebieden vernieuwd. Niet alleen heeft dat geresulteerd in een nieuwe vanafprijs onder de 10.000 euro, ook is de samenstelling van de uitrustingsniveaus danig onder handen genomen.

Motorisch voldoen de 1.0- en 1.2-liter benzinemotoren in de Spark met respectievelijk 50 kW (68 pk) en 60 kW (81 kW) nu aan de Euro V+ emissienormen, waarbij de CO2-uitstoot daalde van 119 naar 118 gram. Nog een gezamenlijk kenmerk voor alle Spark-versies is dat ze nu standaard worden geleverd Electronic Stability Control (ESC), waarmee de veiligheid van de Spark op een hoger niveau komt te staan.

Chevrolet Spark

Verder heeft Chevrolet de uitrustingsniveaus van de Spark geherdefinieerd. Daarbij is het "LE" instapmodel komen te vervallen en heeft Chevrolet een  "LS+" uitvoering aan het gamma toegevoegd. Daarmee ziet het Spark leveringsaanbod er nu als volgt uit:

  • Spark LS: met standaard o.a. drie driepuntsgordels achter, indicatoren voor de veiligheidsgordels voor en achter, 14 inch stalen velgen, stuurbekrachtiging, een bandenreparatiekit, ISOFIX, radiovoorbereiding, twee luidsprekers voor, elektrisch verstelbare spiegels, getint glas, zwarte deurgrepen, een zwarte grille en een achterspoiler;
  • Spark LS+: met aanvullend t.o.v. LS elektrische ramen voor, centrale deurvergrendeling en een radio CD-speler met MP3/USB/AUX en vier luidsprekers;
  • Spark LT: met aanvullend t.o.v. LS+ een manuele airconditioning met geur- en pollenfilter, 14 inch lichtmetalen velgen, elektrische ramen voor en achter, opbergmappen achter de voorstoelen, interieurverlichting achter, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels, deurgrepen in kleur, een zwarte grille met chromen omlijsting en mistlampen voor;
  • Spark LTZ: met aanvullend t.o.v. LT veiligheidsgordels voor in hoogte verstelbaar, 15 inch lichtmetalen velgen, een bagagenet, audiobediening op het stuurwiel, diverse kleuren bekleding, zes luidsprekers, zonnekleppen met verlichte make-upspiegels, een sportief gestylde bumper voor, mistlampen voor (projectie), een Sport achterspoiler, parkeersensoren achter en dakrails.

De vernieuwing van het leveringsprogramma heeft tevens tot gevolg dat de vanafprijs van de Chevrolet Spark nu € 9.995,- bedraagt.

Chevrolet Spark

Prijsoverzicht Chevrolet Spark:

  • Chevrolet Spark 1.0 LS € 9.995,-
  • Chevrolet Spark 1.0 LS+ € 10.795,-
  • Chevrolet Spark 1.0 LT € 11.795,-
  • Chevrolet Spark 1.2 LTZ € 12.995,-
KwikFit
Productie elektromotor Spark EV begonnenProductie elektromotor Spark EV begonnen
18 april 2013
Chevrolet lanceert Spark Social CityChevrolet lanceert Spark Social City
12 april 2013
Chevrolet Spark EV debuteert in GeneveChevrolet Spark EV debuteert in Geneve
13 februari 2013
Chevrolet Spark EV debuteert op LA ShowChevrolet Spark EV debuteert op LA Show
14 november 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum