8 december 2009
Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

Chevrolet maakt prijzen Spark bekend

Autozine
8 december 2009 | In Athene beleeft de fonkelnieuwe Chevrolet Spark deze maand zijn Europese debuut tijdens de internationale persintroductie. Daarbij zijn ook de officiële Nederlandse prijzen door de importeur bekendgemaakt. De prijslijst wordt aangevoerd door de Spark 1.0 L, met een prijs van € 8.495,-.
Nieuwe vloermatten voor de Spark?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

De nieuwste Chevrolet is ontwikkeld en gebouwd op een geheel nieuw platform, dat wereldwijd zal worden toegepast door General Motors. De Spark kenmerkt zich door een fris design, veel ruimte, een hoog veiligheidsniveau, een vier-sterrennotering bij de EuroNCAP-botsproeven en dynamische rijeigenschappen. Sterk punt van de Spark is verder het hoge niveau van standaard voorzieningen zoals ondermeer zes airbags, ABS, vijf deuren, vijf zitplaatsen, standaard stuurbekrachtiging en vanaf medio 2010 de optie van Electronic Stability Contol (ESC).

Chevrolet Spark

De Spark wordt leverbaar vanaf € 8.495,- voor de 1.0 L versie. De Spark 1.0 LE, met ondermeer elektrische raambediening, een radio/CD-speler en airconditioning kost € 9.595,- terwijl de Spark 1.0 LS, met radiobediening aan het stuur, elektrische verstelbare en verwarmde buitenspiegels, een in hoogte verstelbaar stuur, dakrails en een display-infocenter, een prijskaartje heeft van € 10.095,-.

Het topmodel in de Spark-reeks is de LT-uitvoering, uitgerust met een 1.2-liter motor van 60 kW/81 pk. Dit model kost € 11.295,- en heeft als extra uitrusting onder andere 15-inch velgen, sportbumpers, een uitlaat in de achterbumper, automatische elektrische airconditioning en parkeersensoren.

Chevrolet vernieuwt programma SparkChevrolet vernieuwt programma Spark
31 oktober 2013
Productie elektromotor Spark EV begonnenProductie elektromotor Spark EV begonnen
18 april 2013
Chevrolet lanceert Spark Social CityChevrolet lanceert Spark Social City
12 april 2013
Chevrolet Spark EV debuteert in GeneveChevrolet Spark EV debuteert in Geneve
13 februari 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum