5 augustus 2010
Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

Chevrolet Spark nu ook als Streetwise

Autozine
5 augustus 2010 | Op basis van de Spark L en LE introduceert Chevrolet Nederland de Streetwise: een bijzondere uitvoering voorzien van sportieve accessoires tegen een scherpe prijs. Het Streetwise-pakket vertegenwoordigt een waarde van 1290 euro waarvoor echter 895 euro in rekening wordt gebracht.

Op zoek naar een Chevrolet Spark?
bynco heeft er 1 vanaf € 4.499,-

Chevrolet Spark

De Streetwise is voorzien van opvallende sport-striping in lengterichting over de gehele auto, die leverbaar zijn in de kleur donker antraciet en zilver, waardoor deze kunnen worden afgestemd op de carrosseriekleur. Daarnaast heeft de Streetwise 14 inch lichtmetalen wielen. De achterste zijruiten zijn voorzien van zonneschermen.

Chevrolet Spark

Het uiterlijk van de Spark wordt gekenmerkt door een scherpe stijlvorm. De ver naar buiten geplaatste wielen, de gebogen daklijn en het strakke design zorgen voor een dynamisch design. De Spark L beschikt standaard over: ABS, stuurbekrachtiging, zes airbags, getint glas, bumpers in carrosseriekleur en verstelbare koplampen. De Spark LE heeft bovendien airconditioning, elektrische bedienbare ramen vóór, centrale deurvergrendeling en radio-/CD-speler met AUX en USB aansluiting.

Lukas Knol, Marketing Manager van Chevrolet Nederland: "De Spark Streetwise combineert tal van goede eigenschappen en ziet er ook nog eens extra leuk uit. De grootte, handling en wendbaarheid passen prima bij het leven in de stad. Bovendien is tot en met 30 september 2010 op de Spark L en LE het financieel gunstige 1-2tje van toepassing, want met het 1-2tje van Chevrolet betaalt de consument nu de helft en over twee jaar de rest. Rentevrij!".

Chevrolet Spark
Nieuwe vloermatten voor de Spark?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

Chevrolet vernieuwt programma SparkChevrolet vernieuwt programma Spark
31 oktober 2013
Productie elektromotor Spark EV begonnenProductie elektromotor Spark EV begonnen
18 april 2013
Chevrolet lanceert Spark Social CityChevrolet lanceert Spark Social City
12 april 2013
Chevrolet Spark EV debuteert in GeneveChevrolet Spark EV debuteert in Geneve
13 februari 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum