17 juli 2009

Chevrolet Matiz

Voordeel op Chevrolet Matiz Runner+

17 juli 2009 - De Chevrolet Matiz is met onmiddellijke ingang leverbaar als Runner+. De Matiz Runner+ wordt geleverd wordt met airconditioning, elektrische ramen en stuurbekrachtiging. De Matiz Runner+ heeft een vanafprijs van € 7.745,-. Deze speciale Runner+ aanbieding is geldig tot en met 31 augustus 2009.

De Matiz Runner+ beschikt over de uitrusting van de Matiz Pure maar heeft als extra's: centrale deurvergrendeling, stuurbekrachtiging, bumpers in de carrosseriekleur en airconditioning. De 0.8-liter motor levert 38 pk (52kW) en het brandstofverbruik bedraagt slechts 5,2 liter per 100 kilometer. Aan de Matiz Runner+ is het gunstige B-label toegekend.

Chevrolet Matiz

Ronald Dubbelman, Algemeen Directeur van Chevrolet Nederland: "De Matiz beschikt over alle kenmerken van de ideale stadsauto. Praktisch, wendbaar, een hoge zitpositie, uitgebreide veiligheidskenmerken, een ruime kofferbak en slimme opbergmogelijkheden. Voeg daar de betrouwbare techniek en de lage brandstofkosten aan toe, en het succes van de Matiz is verklaard. Maar Chevrolet maakt ook met de Matiz zijn Value-kenmerken waar door de Matiz in de Runner+ uitvoering tijdelijk aan te bieden voor slechts € 7.745,-"