6 april 2006
Chevrolet Kalos

Chevrolet Kalos

Speciaal W-Kalos actiemodel van Chevrolet luidt oranjekoorts in

Autozine
6 april 2006 | Nederland maakt zich langzaam maar zeker op voor het naderende WK voetbal in Duitsland en dat betekent opnieuw een massale uitbraak van de oranjekoorts in ons land. De eerste symptomen daarvan zijn nu gesignaleerd dankzij de komst van de opvallende Chevrolet W-Kalos. Dit actiemodel is gratis voorzien van veel sportieve details ter waarde van 700 euro.
 

De speciale Chevrolet W-Kalos uitvoering is gebaseerd op de driedeurs Kalos 1.4 16v Spirit. De Spirit is standaard voorzien van bumpers, deurgrepen en spiegels in carrosserie-kleur, stuurbekrachtiging, elektrische bedienbare ramen voor en een radio/CD-speler met vier speakers. Airconditioning met pollenfilter, een in delen neerklapbare achter-bank, ABS met EBD en dubbele airbags zijn eveneens standaard aan boord te vinden. Het gratis W-Kalos pakket, dat een waarde van 700 euro vertegenwoordigt, bestaat uit een in carrosseriekleur gespoten dakspoiler, 15" lichtmetalen wielen en een speciale, opvallende en tijdelijke W-Kalos striping.

Chevrolet Kalos

Deze speciale W-Kalos is slechts in een beperkte oplage leverbaar en is alleen in de maanden april, mei en juni te bestellen. De Chevrolet W-Kalos is leverbaar voor 13.195 euro en staat inmiddels in de opstelling van de Chevrolet distributeurs. Wie in de periode april t/m juni bovendien een proefrit maakt, ontvangt bovendien een leuke en luidruchtige WK-attentie.