4 november 2005
Chevrolet Kalos

Chevrolet Kalos

Chevrolet Kalos WRT flink in prijs verlaagd

Autozine
4 november 2005 | De samenwerkende Twentse Chevrolet dealers 't Wagenhuys Almelo, Auto Unie Enschede, Auto Unie Hengelo en Wuco Autos Oldenzaal hebben samen met het Twentse Wauw Rally Team besloten het aktiemodel, de Kalos WRT flink in prijs te verlagen.
 

De Kalos 3 deurs, die als basis is genomen, wordt voorzien van een bodykit, witte rally velgen, speciaal spuitwerk, een achterspoiler, een chrome uitlaatsierstuk en een speciale badge. Daarnaast krijgt de koper een tweetal Sparco WRT rally jacks, een rijvaardigheidstraining onder leiding van de Wauw coureurs en een VIP behandeling tijdens een van de rally evenementen in Nederland.

Chevrolet Kalos

Deze Kalos WRT Stage I staat al geheel rijklaar (dus inclusief afleveringskosten, verwijderingsbijdrage en leges) voor de deur voor € 11.999,-. Coureur Bert Vloedgraven: "Door het grote succes van de Kalos WRT modellen voor de particuliere markt hebben we flink inkoopvoordeel kunnen behalen, door deze prijsverlaging geven we dit voordeel direct door aan de Kalos rijders".

De uitrusting van de Kalos WRT is stapsgewijs uit te breiden tot een Kalos WRT stage IV met o.a. standaard airconditioning en een tot ca. 140 pk opgevoerde 1.4i-16v rally motor. Deze straatversie van de competitie Kalos kost geheel rijklaar nog net geen negentienduizend euro. Voor de echte diehards staat er een compleet omgebouwde Kalos WRT Stage V klaar. Deze laatste versie onderscheid zich van de Stage IV door o.a. FIA goedgekeurde rolkooi en vierpuntsgordels, rallystuur, lampenbar voor op de motorkap, hood-pins, Terra rally computer en een speciaal instelbare Proflex schokbrekers. Met deze laatste versie kunt u zich ook inschrijven voor de Chevrolet Kalos Challenge. Met al dit moois loopt het prijskaartje wel op tot vijfendertig duizend euro, dat is echter wel inclusief montage en keuring.

Chevrolet Kalos