8 april 2004
 

Cadillac CTS (2003 - 2007)

Cadillac introduceert CTS Luxury Edition

Autozine
8 april 2004 | Om te vieren dat de in ons land gevestigde Cadillac Europe organisatie met de lancering van zijn eerste compleet nieuwe model (de XLR roadster) nu definitief op snelheid is gekomen, wordt vanaf heden een gelimiteerde editie van de Cadillac CTS aangeboden.
AutoCoach

Onder de naam CTS Sport Luxury Edition lanceert Cadillac een speciale in beperkte aantallen geproduceerde serie auto's aan. "Fully loaded", zeggen de Amerikanen dan. In goed Nederlands betekent het dat de Sport Luxury Edition tot de nok is afgeladen met alle mogelijke extra's. Samen goed voor een voordeel van ruim 5.000 euro.

Cadillac CTS (2003 - 2007)

Links en rechts gescheiden instelbare klimaatregeling, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, elektronische geheugenposities voor de instellingen van twee rijders, informatievoorziening via het infopaneel, een naar eigen smaak programmeerbare werking van de centrale deurvergrendeling, het zijn enkele voorbeelden van de standaard uitrusting. Een DVD navigatiesysteem, een 6 CD wisselaar en een speciaal voor de CTS ontwikkelde Bose audio installatie met acht luidsprekers horen bij de extra's. Bediening op het stuurwiel hoort erbij, maar spraakbesturing van een aantal functies behoort ook tot de mogelijkheden.

In de Sport Luxury Edition staat een 3.2 liter V6 motor. Het hele onderstel- en aandrijfpakket is specifiek op onze Europese wegen en de bijpassende rijstijl afgestemd. Daarvoor zijn onder andere uitgebreide testen uitgevoerd op de befaamde Nordschleife van de Nurburgring.

Cadillac CTS (2003 - 2007)

De Cadillac CTS Sport Luxury Edition mikt nadrukkelijk op de zakelijke rijders. De catalogusprijs bedraagt 54.950 euro. Het Nederlandse netwerk bestaat op dit moment uit zeven distributeurs en acht erkende reparateurs.

KwikFit
Cadillac CTS Business Edition blijftCadillac CTS Business Edition blijft
2 mei 2006
Cadillac CTS komt naar NederlandCadillac CTS komt naar Nederland
14 december 2002
 

Info

Techniek

Prijs

Forum