2 mei 2006
 

Cadillac CTS (2003 - 2007)

Cadillac CTS Business Edition voorgoed in programma

Autozine
2 mei 2006 | Het modelgamma van de Cadillac CTS wordt permanent versterkt met de CTS Business Edition, een uitvoering die voorheen tijdelijk en gelimiteerd beschikbaar was. De Business Edition biedt klimaatregeling, lichtmetalen wielen een DVD navigatiesysteem standaard en is leverbaar vanaf 47.500 euro.
AutoCoach

Om beter voet tussen de deur te krijgen bij de zakelijke rijder, lanceerde Cadillac vorig jaar de CTS Business Edition, een CTS met een zeer rijke uitrusting voor een speciale prijs. De belangstelling voor dit model was dermate, dat is besloten om de Business Edition voorgoed in het Cadillac programma op te nemen. De uitvoering is onder meer voorzien van de volgende zaken: lichtmetalen wielen, klimaatregeling en een DVD naviagtie systeem gekoppeld aan een 6-CD wisselaar, audio systeem van Bose. De Business Edition is er vanaf 47.500 Euro in combinatie met een 2,8 liter V6 met 215 pk (158 kW). Wie voor de sterkere 3.6 liter V6 kiest met 257 pk (189 kW) kiest betaalt 49.600 Euro.

Cadillac CTS (2003 - 2007)

Aan de basis van de CTS-reeks blijft de uitvoering Comfort gehandhaafd. Deze versie blijft leverbaar vanaf 43.850 euro. Standaard zijn onder meer een 2,8 liter V6 motor, een zesversnellingsbak, gordijnairbags voor en achter, automatische airco met gescheiden temperatuurzones, achtvoudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, alarm met afstandsbediening en het StabiliTrak stabiliteitssysteem. De Cadillac CTS Elegance voegt daar enkele extra's aan toe, zoals een elektrisch verstelbare passagiersstoel, stoelverwarming, een Premium Bose Sound system met acht speakers en een 6-CD-wisselaar, houtafwerking in het interieur en de optiemogelijkheid van de 3,6 liter V6 motor.

De topuitvoering van de CTS is de Sport Luxury, die de uitrusting van de Elegance overtreft met Xenon-verlichting in combinatie met koplampsproeiers, de combinatie van lagere banden en grotere (nu 17-inch) wielen en geheel lederen bekleding.

Dutchlease
Cadillac introduceert CTS Luxury EditionCadillac introduceert CTS Luxury Edition
8 april 2004
Cadillac CTS komt naar NederlandCadillac CTS komt naar Nederland
14 december 2002
 

Info

Techniek

Prijs

Forum