15 september 2016
Audi Q3 (2011 - 2018)

Audi Q3 (2011 - 2018)

Audi Q3 ondergaat facelift

Autozine
15 september 2016 | De Audi Q3 heeft een facelift ondergaan. Nieuwe designaccenten voor het exterieur zorgen voor meer onderscheid tussen de design- en sport-uitvoering, terwijl het S line exterieurpakket de sportiviteit uiterlijk verder aanzet.
 

De Audi Q3 legt visueel nu nog meer nadruk op het onderscheid tussen de uitvoeringen en pakketten. Zo krijgt de Audi Q3 sport bijvoorbeeld een nieuw front met standaard de S line voorbumper die tot dusver deel uitmaakte van het S line exterieurpakket.

Audi Q3 (2011 - 2018)

Tegelijkertijd verleent het vernieuwde S line exterieurpakket de compacte premium SUV een aangescherpte, meer sportieve uitstraling. Kenmerkend voor het gewijzigde S line exterieurpakket is de voorbumper nieuwe stijl, met luchtinlaten voorzien van diamantpatroon roosters, een nieuwe onderzijde met een duidelijke scheiding en luchtinlaten met hoogglans zwarte accenten.

De design-uitvoering geeft de Audi Q3 tevens een hoogwaardigere aanblik. Standaard krijgt deze uitvoering nu het Design exterieurpakket. Herkenbare details zijn bijvoorbeeld de horizontale scheiding in de luchtinlaten en de matzilveren afwerking voor de bodemplaatbescherming voor en achter. De contrastdelen van de bumpers en wielkasten zijn in steengrijs uitgevoerd.

Nieuw in het kleurengamma voor de vernieuwde Audi Q3 is de metallic carrosseriekleur Camouflage groen, die de tint Tundra bruin vervangt. Prijzen voor de Audi Q3 sport en Audi Q3 design (beide vanaf € 37.590) blijven ongewijzigd. De aangescherpte uitvoeringen zijn vanaf volgende maand te bestellen.