23 september 2009
Feedback
 

Audi e-tron

Virtueel racen met de Audi e-tron

Autozine
23 september 2009 | Hoewel de Audi e-tron een studiemodel is, kan er vanaf eind dit jaar mee gereden worden. Audi krijgt namelijk een eigen ruimte op de site van PlayStation-community PlayStation Home. Hier is vanaf december de racegame Vertical Run gratis te downloaden. De Audi e-tron speelt daarin de hoofdrol.
 

De game Vertical Run voor PlayStation 3 is vanaf december aanstaande gratis te downloaden via de 'Audi Space' van PlayStation Home. Het doel is met de Audi e-tron, de onlangs gepresenteerde volledig elektrisch aangedreven sportwagen van het merk met de vier ringen, een zo hoog mogelijke snelheid te bereiken. Dat kan door energie te verzamelen en foutloze ronden te rijden op het 3D-circuit. Vertical Run is individueel te spelen, maar de game kent ook een multi-player-modus die het mogelijk maakt om tegen coureurs wereldwijd te racen.

Audi

In Vertical Run speelt de Audi e-tron de hoofdrol. Naast de Audi e-tron worden in de voor iedereen toegankelijke Audi Space daarom ook andere Audi-modellen voorgesteld. Ook deze zijn interactief te beleven. Centraal in de Audi Space staat een wolkenkrabber met daarin diverse speciale Audi-appartementen. Deze komen uitsluitend beschikbaar voor de coureurs die bij Vertical Run de hoogste scores weten te bereiken.

In aanloop naar de lancering van Vertical Run verschijnen op Home Cinema, het filmkanaal van PlayStation Home, verschillende uitzendingen van Audi TV. Bezitters van een PlayStation 3 kunnen PlayStation Home gratis downloaden.

Audi