23 april 2020
 

Audi

Audi lanceert nieuwe occasionsite

Autozine
23 april 2020 | Audi heeft een nieuwe occasionwebsite gelanceerd. Op het nieuwe digitale platform presenteert het merk ruim 2.000 Audi Selectie :plus-occasions. Audi is het eerste Duitse premiummerk dat start met online occasionverkoop, waarbij de aangeschafte Audi gratis door de dealer thuis wordt afgeleverd.
UnitedConsumers
Info

Audi heeft zijn Audi Selectie :plus occasionpagina op Audi.nl volledig in het nieuw gestoken. Naast een modernere aanblik beschikt de website, die een overzicht geeft van de Audi-occasions die bij de merkdealers in de showroom staan, over tal van nieuwe functies. Voorbeelden zijn de financieringscalculator, de accessoireconfigurator (waarmee een occasion geheel naar eigen smaak kan worden gepersonaliseerd met behulp van originele accessoires) en het private lease-aanbod. Die laatste biedt de mogelijkheid om nu ook een gebruikte Audi te rijden voor een vast bedrag per maand. De belangrijkste noviteit van de vernieuwde occasionwebsite van Audi is echter de online-verkoopoptie.

Audi

Audi is het eerste Duitse premiummerk dat de mogelijkheid biedt om een occasion online aan te schaffen, die door de Audi-dealer desgewenst gratis aan huis wordt afgeleverd. Betalen hoeft daarbij pas kort vóór de aflevering. Bovendien kan de koper van een online aangeschafte Audi Selectie :plus-occasion vertrouwen op een proefperiode van 14 dagen met een geld-terugregeling (tot 500 kilometer en schadevrij) en de zekerheid van een garantie.

Kopers van een Audi Selectie :plus-occasion weten zich verzekerd van een Audi-occasion in topconditie, die maximaal acht jaar oud is en maximaal 160.000 kilometer op de teller heeft staan. Gemakkelijk rijden is bij een Audi Selectie :plus occasion altijd inbegrepen dankzij de 130-puntencheck, de geld-terugregeling bij online gekochte auto's of een 14 dagen omruilperiode bij een Audi-occasion die bij de merkdealer in de showroom wordt gekocht, mobiliteitsservice, een uitgebreide garantie van minimaal zes maanden, een volledige autohistorie en een betrouwbare kilometerstand.

Audi Q5 aangepast voor modeljaar 2020Audi Q5 aangepast voor modeljaar 2020
29 juni 2020
Audi bespaart met Aluminium Closed LoopAudi bespaart met Aluminium Closed Loop
11 juni 2020
Audi introduceert A6 Avant PHEVAudi introduceert A6 Avant PHEV
28 april 2020
Audi stopt met DTMAudi stopt met DTM
27 april 2020