Audi A7

Bijtelling leaseauto

Audi A7

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Audi RS7 is een gewone gezinsauto, maar dan met de techniek van een (super)sportwagen. Dankzij vierwielaandrijving en vierwielbesturing kan het vermogen van 600 pk / 800 Nm optimaal worden benut.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 186.905,-
 CO2-uitstoot: 265 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 41.119,-

 
Bijtelling "Audi A7 RS7"
 
Bijtelling per jaar€ 21.279,-
Bijtelling per maand€ 1.773,-
 

Op zoek naar een Audi A7?
DAS import heeft er 197 vanaf € 44.063,-

Audi A7

Mercedes E-Klasse CoupeMercedes E-Klasse Coupe
"E220d"
Mercedes CLSMercedes CLS
"300d"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum