30 mei 2008
Audi A3 Sportback (2004 - 2012)
Nieuws

Audi A3 Sportback (2004 - 2012)

Prijzen vernieuwde Audi A3 bekend

30 mei 2008 - De prijzen van de vernieuwde Audi A3 zijn bekend. De levering start in juli en de prijslijst vermeldt dan prijzen vanaf € 23.620,- voor de Audi A3 1.6 Business Edition. Vrijwel alle motoren zijn als het om hun energielabels gaat, één of twee stappen vooruitgegaan. Daardoor is het aanbod met een groen label meer dan verdubbeld. Daarbij is de standaarduitrusting uitgebreid en zijn er nieuwe opties beschikbaar.
Remschijf.nl

Audi heeft bij de ontwikkeling van de vernieuwde A3 veel werk gemaakt van het terugdringen van schadelijke emissies. De Audi A3 1.4 TFSI met S tronic-versnellingsbak kreeg daardoor een A-label. Daarnaast beschikken bijna alle viercilinder benzinemotoren nu over een B- of een C-label en ook het merendeel van de dieselmotoren heeft een B- of C-label. Ten opzichte van de voorgangerreeks is het aantal motoren met een groen label meer dan verdubbeld. Standaarduitrusting verder uitgebreid

Audi A3 Sportback (2004 - 2012)

Ook als het om de standaarduitrusting gaat, heeft de Audi A3 een stap voorwaarts gemaakt. Zo beschikken alle uitvoeringen van het vernieuwde model over dagrijverlichting, buitenspiegels met geïntegreerde knipperlichten in LED-techniek, Radio Chorus met luidsprekersysteem en nieuwe stoelbekleding. Verder is het bestuurdersinformatiesysteem (BIS) vanaf het uitvoeringsniveau Attraction standaard.

De vernieuwde Audi A3 is verregaand te personaliseren. Daarvoor zijn nieuwe opties beschikbaar zoals het adaptieve dempersysteem Audi magnetic ride, de zeventraps S tronic versnellingsbak met dubbele koppeling, het Audi parking system plus, Audi park assist en Audio-Videovoorbereiding met digitale TV-ontvanger. Ook zijn er vijf nieuwe metallic-/pareleffect kleuren. Monzazilver metallic is gereserveerd voor de sportieve S Line modellen.

Audi A3 Sportback (2004 - 2012)

De vernieuwde Audi A3 is leverbaar in de uitrustingsniveaus Attraction, Ambition en Ambiente. Afhankelijk van de gekozen uitvoering is dit te combineren met speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde proposities als Pro Line, Pro Line Business of Business Edition. Bij de Pro Line wordt de standaarduitrusting voor € 1.195,- uitgebreid met volautomatische airconditioning, Radio Concert inclusief actief luidsprekersysteem, middenarmsteun vóór, metallic-/pareleffect lak, een lederen 4-spaaks stuurwiel (alleen bij Attraction) en verwarmbare buitenspiegels met ruitensproeikoppen. De Audi A3 Attraction kan ook in Pro Line Business-uitvoering besteld worden. Dan wordt de standaarduitrusting voor € 1.195,- uitgebreid met volautomatische airconditioning, middenarmsteun vóór, metallic-/pareleffect lak en een Audi radio- / CD navigatiesysteem.

De nieuwe Audi A3 is er als 1.6 Business Edition (met volautomatische airconditioning, metallic-/pareleffectlak en Radio Chorus met CD-frontlader) vanaf € 23.620,-; de Audi A3 1.6 Sportback Business Edition staat te boek voor € 24.800,-. Het dieselgamma begint met de 1.9 TDI e Business Edition, die evenals de 1.9 TDI Business Edition voor € 27.320,- in de prijslijst staat. De instapdiesel in de Sportback-uitvoering bedraagt € 28.500,-.

Audi A3 Sportback (2004 - 2012)
YourLease
Remschijf.nl