24 december 2004
Audi A3 Sportback (2004 - 2012)
Nieuws

Audi A3 Sportback (2004 - 2012)

Audi A3 Sportback nu ook met open sky system

24 december 2004 - Meer licht in het interieur met het open sky system voor de Audi A3 Sportback, dat belooft het Open Sky Systeem. Dit glazen panoramadak met een oppervlak van meer dan een halve vierkante meter, laat tweemaal zoveel daglicht binnen dan een conventioneel schuif-/kanteldak. Het hele buitenpaneel van het dak, van de voorruit tot de achterruit, is gemaakt van glas.

Het open sky system verschaft de inzittenden een gevoel van ruimte. Het grote glazen dak brengt niet alleen meer licht in het interieur maar ook volop frisse lucht. Het gedeelde glaspaneel biedt de inzittenden tal van variatiemogelijkheden. Indien het voorpaneel aan de achterzijde omhoog wordt gekanteld, genieten de inzittenden van een tochtvrije toevoer van frisse lucht, zelfs wanneer de auto met hoge snelheid rijdt.

Audi A3 Sportback (2004 - 2012)

In de comfortpositie schuift het dak gedeeltelijk naar achteren. Het dak kan met een druk op de schakelaar worden geopend. De eerste twee configuraties, de kantelstand en de comfortpositie, zijn voorgeprogrammeerd en kunnen worden geselecteerd door de schakelaar kort in te drukken.

Het open sky system biedt ook volop mogelijkheden om de zon buiten te houden. Twee rolgordijnen die qua kleur zijn afgestemd op het interieur, kunnen vanaf de voorstoelen en achterbank worden bediend. Zo kunnen de interieurcondities individueel worden ingesteld. De rolgordijnen kunnen geheel worden gesloten terwijl het dak geopend is. Daarmee vullen ze de windgeleider aan en bieden ze extra bescherming tegen tocht.

Audi A3 Sportback (2004 - 2012)

Het open sky system kan vanaf heden als optie worden besteld en heeft een meerprijs van € 2.180,-.

Vandebron