17 juli 2012
Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Giulietta nu als Business Executive

Autozine
17 juli 2012 | De Alfa Romeo Giulietta is er tijdelijk als Business Executive. Deze bijzondere uitvoering verbindt luxe en 20% bijtelling met een klantvoordeel van 1.250 euro. De Giulietta Business Executive met 1.6 JTDm dieselmotor of 1.4 MultiAir benzinemotor is extra luxueus met geïntegreerde navigatie, Alfa DNA technologie, dual zone airconditioning, parkeersensoren en het communicatiesysteem Blue and Me.

Op zoek naar een Alfa Romeo Giulietta?
bynco heeft er 22 vanaf € 14.045,-

Alfa Romeo Giulietta

De Giulietta is er in twee nieuwe uitvoeringen: de 1.4 Turbo MultiAir 170 pk Business Executive met benzinemotor (ook met TCT-transmissie) en de 1.6 JTDm Business Executive met dieselmotor. De Business Executive is op basis de Distinctive uitvoering en heeft een voordeel van € 1.250,-.

Alfa Romeo Giulietta

De Business Executive biedt de luxe van geïntegreerde navigatie, Alfa DNA technologie, dual zone airconditioning, parkeersensoren en het communicatiesysteem Blue and Me. Dit spraakgestuurde systeem integreert navigeren, handsfree telefoneren en naar muziek luisteren volledig. Met Blue and Me is het mogelijk muziek direct van een mobiele telefoon, smart phone, MP3-speler, Palm of USB-stick te spelen of eigen playlists te importeren. Hiernaast leest Blue and Me SMS-berichten voor en kan het ook rij-adviezen geven om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten.

De 1.6 JTDM dieselmotor levert 105 pk en een koppel van 320 Nm bij 1.750 tpm. De 170 pk sterke Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir levert in combinatie met de Alfa TCT een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 7,7 seconden en een topsnelheid van 218 km/h.

Alfa TCT (Twin Clutch Transmission) is een transmissie met dubbele koppeling die zich qua werking onderscheidt door zijn interactie met andere voertuig-systemen, waaronder het Alfa DNA, het remsysteem, het motormanagement en het ESP-systeem. Vanwege de snelheid waarmee de parameters worden verwerkt, kan de transmissie de snelheid van de gangwisselingen aanpassen, de koppelafgifte bij slechte grip reguleren en zowel als automaat als handgeschakelde sequentiële versnellingsbak functioneren via de schakel-peddels achter het stuur.

Alfa Romeo Giulietta

Ondanks de prestaties is het brandstofverbruik en de CO2-emissie laag en de Giulietta blijft daardoor binnen de 20% bijtellingscategorie tot 2014. De Alfa Romeo's Giulietta met 1.6 JTDm dieselmotor en 1.4 MultiAir benzinemotor staan beide als Business Executive in de prijslijst voor € 29.550,-. De 1.4 MultiAir Business Executive met TCT-transmissie is leverbaar vanaf € 31.450,-.

Alfa Romeo Giulietta ondergaat faceliftAlfa Romeo Giulietta ondergaat facelift
25 februari 2016
Alfa Romeo Giulietta nu ook als VeloceAlfa Romeo Giulietta nu ook als Veloce
23 januari 2013
Alfa Romeo Giulietta nu ook op LPGAlfa Romeo Giulietta nu ook op LPG
30 oktober 2012
Alfa Giulietta nu als Limited EditionAlfa Giulietta nu als Limited Edition
12 oktober 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum