23 januari 2013
Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta nu ook als Veloce

Autozine
23 januari 2013 | De naam Veloce keert terug op de Alfa Romeo Giulietta. Ook anno 2013 staat deze naam voor een sportief getinte uitvoering. De Giulietta Veloce is per direct te bestellen en is er met 1.4 Turbo-benzinemotor vanaf 24.750 euro.
AutoCoach

De Alfa Romeo Giulietta Veloce kenmerkt zich net als zijn voorganger uit 1956 door een sportief uiterlijk. Zo is hij onder meer voorzien van unieke lichtmetalen 17-inch velgen (Sport Plus Titanio, alleen bestemd voor Veloce), titaniumkleurige spiegelkappen, chromen handgrepen, Veloce-logo op voorspatborden, donkere koplampunits en mistlampen aan voorzijde.

Alfa Romeo Giulietta

Het interieur verwent met keuze uit stof of leder, donkere hemelbekleding, titaniumkleurige middentunnel, sportstuur bekleed met leder en rode stiksels, armsteun met opbergvak, dual zone airconditioning en dashboard dat titanium is gelakt. De Alfa Romeo Giulietta is leverbaar in combinatie met alle exterieurkleuren (behalve donkerblauw (Blu Profondo)). Een vermeldenswaardige optie is het dak dat uitgevoerd kan worden van zwart (Nero) of mat grijs (Grigio Magnesio).

Met de Giulietta Veloce richt zich Alfa Romeo, in tegenstelling tot de Limited Editions, meer op de particuliere koper. De Alfa Romeo Giulietta Veloce is per direct te bestellen en uitsluitend leverbaar met 1.4 Turbo 105 pk benzinemotor vanaf € 24.750,-.

Op zoek naar een Alfa Romeo Giulietta?
bynco heeft er 22 vanaf € 14.045,-

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta ondergaat faceliftAlfa Romeo Giulietta ondergaat facelift
25 februari 2016
Alfa Romeo Giulietta nu ook op LPGAlfa Romeo Giulietta nu ook op LPG
30 oktober 2012
Alfa Giulietta nu als Limited EditionAlfa Giulietta nu als Limited Edition
12 oktober 2012
Alfa Giulietta nu met Pack LussoAlfa Giulietta nu met Pack Lusso
23 juli 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum