18 januari 2010
Audi A4

Audi A4

Audi A4 tijdelijk als Business Edition

18 januari 2010 | Aan het begin van het nieuwe jaar heeft Audi het leveringsprogramma van de A4-serie uitgebreid met twee nieuwe uitvoeringen. De Audi A4 AllRoad Pro Line Business biedt een extra uitrusting voor een speciale meerprijs. De Audi A4 Business Edition is zelfs extra compleet uitgerust zonder dat daarvoor extra hoeft te worden betaald.

Met de Audi A4 AllRoad in de Pro Line Business-uitvoering kunnen bestuurders nu rekenen op metallic- of pareleffectlak, een anti-diefstalalarm, een middenarmsteun met opbergvak tussen de voorstoelen, een Audi-soundsysteem, een MMI-navigatiesysteem, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm en telefoonvoorbereiding. Dit alles wordt geleverd voor een meerprijs van € 1.495,-.

Audi A4

De Audi A4 Business Edition is gebaseerd op de 2.0 TDI en is leverbaar in de volgende varianten: A4 2.0 TDIe (100 kW), A4 2.0 TDI (105 kW) met handgeschakelde zesversnellingsbak, 2.0 TDI (105 kW) met multitronic en Audi 2.0 TDI quattro (105 kW) met vierwielaandrijving en handgeschakelde zesversnellingsbak. De A4 Business Edition is standaard voorzien van metallic- of pareleffect lak, een multifunctioneel met leder bekleed vierspaaks stuurwiel, een anti-diefstalalarm, een MMI-navigatiesysteem, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, een Audi-soundsysteem, telefoonvoorbereiding en een armsteun met opbergvak tussen de voorstoelen.

De Audi A4 sedan Business Edition is er vanaf € 37.745,-. De prijzen van de Audi A4 Avant Business Edition starten bij € 40.865,-.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!