12 juli 2010
Audi A4 Avant (2008 - 2015)

Audi A4 Avant (2008 - 2015)

Audi A4 Avant voor Nicolien Sauerbreij

Autozine
12 juli 2010 | Nicolien Sauerbreij heeft een nieuwe Audi A4 Avant 1.8 TFSI Quattro in ontvangst genomen. Het beschikbaar stellen van de auto aan de Olympisch kampioene snowboarden gaat samen met het partnerschap dat de Audi-importeur is aangegaan met de Nederlandse Ski Vereniging. "Nicolien heeft dit jaar topprestaties geleverd met als hoogtepunt het eerste Nederlandse Olympisch Goud in de sneeuw. Dat is echt voorsprong door techniek", aldus Wil Giezenaar, Manager Marketing en Communicatie bij Audi.

"Audi is een merk dat bij mij past", zegt Nicolien Sauerbreij. Zij vervolgt: "Dat het logo met de vier ringen enige overeenkomst heeft met dat van de Olympische Spelen is natuurlijk helemaal prachtig. Audi heeft een eigen stijl en dat spreekt mij erg aan. Als ik een Audi zie rijden, kijk ik 'm altijd even na. De Audi A4 Avant is supermooi gelijnd, ziet er stoer en sportief uit en straalt kracht uit. En dat hij voorzien is van Quattro vierwielaandrijving is voor mij perfect. Voor wedstrijden en trainingen binnen Europa gebruik ik altijd de auto. Doordat Quattro maximale grip en stabiliteit biedt onder alle omstandigheden, rij ik straks zorgeloos in de sneeuw en in bergachtig gebied". Nicolien Sauerbreij rijdt gemiddeld ruim 30.000 kilometer en is nu volop aan het trainen voor de World Cup-wedstrijden die in oktober beginnen.

Audi A4 Avant (2008 - 2015)

De sleutels van de Audi werden aan Nicolien Sauerbreij uitgereikt door Wil Giezenaar. "In navolging van AUDI AG, dat al jaren partner is van de internationale skifederatie FIS, zijn wij een partnerschap aangegaan met de Nederlandse Ski Vereniging. Bij de ski- en snowboardsport vormen materiaal en techniek de basis voor topprestaties. Dat geldt ook voor onze auto's. Daarom passen Audi en deze wintersporten heel goed bij elkaar".

Nicolien Sauerbreij is het boegbeeld van de Nederlandse ski- en snowboardsport; niet alleen door haar gouden medaille tijdens de Olympische Spelen, maar ook vanwege haar constante prestatie dit jaar, welke heeft geleid tot de overwinning in het World Cup-klassement.

Audi A4 Avant (2008 - 2015)
Wittebrug
Audi viert 20 jaar RSAudi viert 20 jaar RS
5 februari 2014
Audi RS4 Avant debuteert in GeneveAudi RS4 Avant debuteert in Geneve
14 februari 2012
Nieuwe motoren voor Audi A4Nieuwe motoren voor Audi A4
11 maart 2010
Audi A4 tijdelijk als Business EditionAudi A4 tijdelijk als Business Edition
18 januari 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum