17 april 2012
Nissan Leaf (2011 - 2017)

Nissan Leaf (2011 - 2017)

Meer verkooppunten Nissan Leaf

17 april 2012 | Nissan stelt elf nieuwe Nissan Leaf-dealers aan om het huidige netwerk van zes Leaf-dealers te versterken. Bij zes van de nieuwe Nissan Leaf-dealers wordt ook een snellader geplaatst.

Tot voor kort was er in zes plaatsen een Nissan Leaf-dealer: in Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Breda, Doetinchem, Goes en Rotterdam. Nu zijn er ook Leaf-dealers in Almere, Amersfoort, Berkel en Rodenrijs, Drachten, Heerlen, Heinenoord, Hengelo, IJmuiden, Ridderkerk, Tiel en Zoetermeer.

Nissan Leaf (2011 - 2017)

"Door de uitbreiding van het aantal Nissan Leaf-dealers neemt de beschikbaarheid van de Nissan Leaf in Nederland enorm toe. Hiermee willen we elektrisch rijden in Nederland definitief op de kaart zetten", zegt Bart van Thienen, Communications Director van Nissan Nederland.

Bij zes van de elf nieuwe Nissan Leaf-dealers komt ook een snellader. Die zijn essentieel om de acceptatie van elektrisch rijden in Nederland te versnellen. De techniek maakt het mogelijk om een lege Nissan Leaf-accu in ongeveer dertig minuten voor 80 procent van zijn totale opslagcapaciteit op te laden. Nissan laat nieuwe snelladers plaatsen bij AutoBrockhoff Almere B.V., Koops Amersfoort B.V., Autobedrijf Kerres Heerlen B.V., Autobedrijf Lesscher Hengelo B.V., Auto Ridderkerk B.V. en bij Visscher Tiel. De snelladers zijn een aanvulling op het huidige Nederlandse netwerk van 24 snelladers.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!