7 maart 2011
Audi A3 (2003- 2012)

Audi A3 (2003- 2012)

Virtuele proefrit met Audi RS3 op iPhone

7 maart 2011 | Op het moment dat de nieuwe Audi RS3 Sportback in Genève zijn wereldpremière beleeft, introduceert Audi ook de "Asphalt Audi RS3" app voor de iPhone. Hiermee is het mogelijk om een virtuele proefrit met de topsporter binnen de Audi A3-reeks te maken. Door deel te nemen aan de internationale Asphalt Audi RS3-competitie, maken coureurs kans op het winnen van een echte Audi A3 Sportback.

In "Asphalt Audi RS3" gaat het om het neerzetten van de snelste tijd op diverse circuits. Rijvaardigheid én handigheid zijn de sleutelbegrippen. Het spel bevat ook geheime sluiproutes. De Audi RS3 Sportback kan worden bestuurd via het touchscreen, maar ook via 'tilt control' waarbij de telefoon zelf als stuur fungeert.

Audi A3 (2003- 2012)

Tot en met 16 mei a.s. vindt de internationale Asphalt Audi RS3 competitie plaats. Hierin kunnen internationale 'coureurs' tegen elkaar strijden. Degene die aan het eind de snelste tijd op een speciaal circuit heeft neergezet, wint een Audi A3 Sportback 2.0 TFSI Quattro in S line-uitvoering. Het spreekt voor zich dat coureurs die deelnemen aan deze competitie over een geldig rijbewijs dienen te beschikken om in aanmerking te komen voor de unieke prijs.

De Asphalt Audi RS3 app is te downloaden via de app store.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!